3 tips voor een onvergetelijk eindexamenfeest

Eindelijk, je bent klaar met je eindexamens en je bent geslaagd  !  Dan hang je uiteraard dezelfde dag nog je schooltas of rugzak aan de vlaggenmast. Tenslotte moet iedereen kunnen zien dat je dat felbegeerde papiertje op zak hebt ! En na al dat studeren – met de nodige stress die daarbij komt kijken – is het nu tijd voor een daverend eindexamenfeest. Maar hoe organiseer je het perfecte feest?  We helpen je graag  een eindje op weg met deze 3 tips :

Portrait of glad teens looking at camera with smiles during party

1. Hoe meer zielen hoe meer vreugd !

Je kunt het feest zelf organiseren, maar nog leuker is het om dit samen met vrienden en vriendinnen  te doen. Zo deel je niet alleen de kosten, maar ook het werk wat erbij komt kijken. Bovendien is het nog gezellig ook ! Daar komt bij dat jullie waarschijnlijk dezelfde klasgenoten hebben, dus iedereen kent elkaar en dat komt de sfeer alleen maar ten goede. Zoek samen de perfecte kaart om jullie gasten uit te nodigen  en je bent verzekerd van een ‘geslaagd’ feestje !

2. Waar is dat feestje…

Wordt het echt een groot feest met veel gasten? Dan is het misschien verstandiger een zaaltje te huren, je weet dan zeker dat er genoeg plaats is voor iedereen. Maar het is natuurlijker een stuk goedkoper om het feestje  gewoon thuis te geven. Als je een tuin hebt is een feestje buiten superleuk. Maar omdat we nu eenmaal in Nederland wonen moeten we altijd rekening houden met het weer. Daarom is het misschien handig een partytent met eventueel een heater neer te zetten. Zo blijf je droog èn warm.

Tip : vergeet niet de buren te waarschuwen …

3. Een hapje en een drankje !

Natuurlijk haal je zelf wat lekkere hapjes en drankjes in huis, maar een feestje geven kan duur uitpakken. Het is dus helemaal niet raar je gasten te vragen iets mee te brengen wat ze zelf lekker vinden. Het American party – idee is echt hip !  En dan, last but not least; de muziek ! Tenzij je een leuke DJ kent die graag op jouw feest wil draaien, is een knallende playlist zo samengesteld hoor. Dit kan gewoon op Spotify.

VLAG

Danielle Scheilz
Danielle Scheilz

Reach for the stars, surrender to the flow of life & love to the fullest.. Een quote waar ik helemaal achter sta! Samen met mijn gezin genieten van de mooie dingen in het leven staat voor mij dan ook op nummer 1. Ik werk met veel plezier bij Tadaaz en help de klanten graag verder met hun vragen of opmerkingen zodat ze 100 % tevreden zijn met het resultaat van hun bestellingen. Want wat je Happy Moment ook is –geboorte, huwelijk of een ander feestje – alles moet perfect zijn!

Artikelen: 74

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *