Het leukste vaderdagcadeau voor jouw papa.

Hoe ga jij jouw (bonus)papa dit jaar verrassen voor Vaderdag? Vind je het ook elk jaar een uitdaging om een origineel Vaderdagcadeau te vinden, waar jij je papa mee kan verrassen? Je wilt natuurlijk ook dat het iets unieks is, iets waar jouw vader echt van zal opkijken. Lees deze blog en ontdek al onze super leuke vaderdagcadeaus voor Vaderdag. Hij zal ongetwijfeld in de wolken zijn met jouw cadeautje. 

Jouw vader is natuurlijk ook niet zomaar iemand. Je papa is iemand die er altijd voor jou is en je altijd zal helpen als jij het moeilijk hebt. Gaat het nu over een ingewikkelde rekensom of heb je ruzie met je beste vriend. Jouw papa zal er altijd voor je zijn en je beschermen en daarom is Vaderdag de ideale dag om hem te bedanken en om te laten zien hoeveel hij voor jou betekent.

Doe alvast wat inspiratie op en neem een kijkje naar al deze cadeaus, waar jouw papa vast en zeker van zal kunnen genieten. Het is tenslotte maar één keer Vaderdag per jaar -dit jaar op 16 juni- dus zet hem maar eens extra in de bloemetjes. 

Een gepersonaliseerde BBQ-schort als Vaderdagcadeau.

Is jouw papa een echte grillmaster? Geef je papa deze leuke barbecue schort in vegan leder als vaderdagcadeau. Personaliseer de schort met zijn naam of een leuke quote om het helemaal persoonlijk te maken. Een super origineel vaderdagcadeau dus!

Jullie mooiste foto in de kijker.

Verras je papa met een afdruk van jullie mooiste foto in een prachtige fotohouder. Kies voor één leuke foto op een acryl plaatje of kies voor een fotohouder met 13 fotokaarten zodat hij telkens kan genieten van een nieuwe herinnering met zijn schat(ten). Op de houten houder kan je een eigen tekstje of zijn naam kwijt om het nog persoonlijker te maken.

Een kop koffie voor in de ochtend.

Heeft jouw papa ook elke ochtend een kop sterke koffie nodig om goed aan de dag te kunnen beginnen? Doe hem plezier met een gepersonaliseerde koffiemok. Zo kan hij elke ochtend genieten van een lekkere kop koffie uit zijn eigen mok. Bovendien kun je deze mok ook nog eens personaliseren met jullie leukste foto’s, dit maakt het cadeau nog specialer. 

Vaderdagcadeaus

Vaderdagcadeaus

Koekjes voor bij de koffie in een gepersonaliseerde koekjestrommel.

Vaderdag is een feestdag, dus dan mag er wel al eens gesnoept worden. Verras hem met een gepersonaliseerde koekjestrommel gevuld met de lekkerste koekjes van Jules Destrooper of met heerlijke Chokotofs! 

Superlunch voor een superdad.

Neemt jouw papa elke dag zijn lunch mee naar het werk? Dan is deze lunch combo met een brooddoos met bamboe deksel en een coole drinkfles de perfecte match. Beide kun je zelf helemaal personaliseren met een leuke tekst, zijn naam en zoveel meer. Gebruik je creativiteit en zorg voor een origineel cadeau voor de liefste papa van de wereld. Met dit cadeau zul je zeker scoren.

Een mooie sleutelhanger met jullie favoriete foto als herinnering.

Kan je niet kiezen tussen al die leuke vaderdagcadeaus en wil je dat je papa deze speciale dag voor altijd herinnert? Geef hem dan deze leuke sleutelhanger als vaderdagcadeau. Die kan hij aan zijn sleutelbos hangen en zo kan hij altijd en overal aan jullie denken. Neem een kijkje tussen al jullie foto’s en kies je favoriet en zorg voor een onvergetelijk cadeau! Met dit cadeau wordt het ongetwijfeld een leuke Vaderdag. 

Het leukste vaderdagcadeau voor de liefste papa.

Ben je al helemaal fan van al deze leuke cadeaus of ben je toch nog op zoek naar iets anders? Geen probleem! Wij hebben nog zoveel meer super leuke vaderdagcadeaus om jouw papa mee te verrassen. 

Neem een kijkje en ontdek al onze vaderdagcadeaus zoals bijvoorbeeld een glazen potje gevuld met badzout, een zalige geurkaars met een liefdevolle quote of kies je toch liever voor een gepersonaliseerd zeeppompje met een leuke foto? Zoals je dus ziet, zijn er genoeg leuke cadeaus om je papa op Vaderdag eens goed te verrassen. 

Ina Desplenter
Ina Desplenter

Voor een feestje ben ik altijd te vinden. Mijn hart maakt dan ook een sprongetje als ik een prachtige uitnodiging uit mijn brievenbus mag vissen. Ik vind het altijd spannend om de omslag open te maken, want het is toch altijd een beetje een verrassing hé? Van wie komt het kaartje? Voor welke gelegenheid?... De kerstperiode vind ik dan ook echt superleuk. Dan kijk ik elke dag in mijn brievenbus in de hoop daar nieuwe kaartjes te vinden.

Artikelen: 22

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *