Inspiratie voor een origineel verjaardagsfeest.

origineel verjaardagsfeest skaten

Vanaf het moment dat de middelbare school voor de deur staat, kan het soms iets moeilijker zijn om een leuk verjaardagsfeest te organiseren. Op die leeftijd zijn sommigen nog erg kinds en wanen anderen zich al jongvolwassen, speelt de ene nog graag tikkertje en is de ander daar al lang niet meer geïnteresseerd in. Maar hoe organiseer je dan een feestje waar iedereen van geniet? Wij willen jou graag enkele ideeën geven dat voor alle kinderen het verjaardagsfeest gaat worden om nooit meer te vergeten! 

Lasergame

lasershooting01

Een lasergame wordt bijvoorbeeld gespeeld in een ruimte waar de deelnemers een speciale uitrusting voor moeten aantrekken. Met behulp van lasergeweren ‘schiet’ je zo vaak mogelijk op de tegenstander. Wie het meeste mensen van het andere team geraakt heeft, is laserkampioen!  Het kan ook eventueel buiten in het bos. Lekker buiten ravotten en achter elkaar rennen. Niets is leuker en het is ook nog geen gezond ook. Heerlijk vitamientjes opdoen in de buitenlucht!  Kijk maar eens bij Google of er zoiets bij jullie in de buurt is. Succes gegarandeerd 

Survivalparcours

1

Schrikt jouw kind er niet van om zo hoog mogelijk te klimmen en het avontuur tegemoet te gaan? Klimwanden, death rides en touwenparcours liggen te wachten op jullie! In verschillende plaatsen in Nederland kan je terecht voor een  spannende avonturentocht, dropping of zelfs een nachtspel. Mocht er bij je in de buurt niet zo’n leuk park liggen dan kan je eventueel zelf een dropping regelen of in het bos in de buurt een originele zoek- of speurtocht organiseren. 

DJ workshop

dj workshop

Als je zoon of dochter ervan droomt om een carrière als die van Armin van Buuren, Tiësto of Ferry Corsten op te bouwen, kan dit een ideale activiteit zijn voor zijn of haar verjaardagsfeest! Maak er een muzikale middag van en wie weet ontluikt er zich wel een nieuw talent! Er zijn in Nederland verschillende DJ-workshops te vinden.   

Kinderkookworkshop

kook-workshops-kinderen

Koken is helemaal in, hoe oud of jong je ook bent, iedereen lijkt de hype te pakken te krijgen. Laat je tieners hun innerlijke Jeroen Meus of Gordon Ramsay ontdekken en organiseer een kookworkshop als verjaardagsfeestje. Leuk om thuis te doen in je eigen keuken, maar er zijn ook vele plaatsen in de buurt waar je een leuke koopworkshop kunt volgen.

Dress up kidsparty

dress up kidsparty

Cupcakes, nagels, make-up, laat eventueel een echt styliste komen en je kind zal zich op die speciale dag een echte superster voelen!  Maar ook zonder styliste kan het makkelijk hoor. Schuif bijvoorbeeld alle meubels aan de kant, zet grote spiegel tegen een muur en maak er een heuse modeshow van. Ouderwets fototoestel bij de hand, goede muziek op de achtergrond en jullie show kan beginnen. 

Skaten of surfen

Laat het verjaardagsfeestje van jouw kind helemaal op wieltjes lopen of over golven rollen met een stoere skate- of surfworkshop! In Rotterdam, Den Haag of Utrecht kan je zeker terecht. Maar misschien heb je in de buurt wel een leuk skateveldje waar je ook allerlei leuke kunstjes kunt doen en natuurlijk laten zien. Maak er eventueel een wedstrijdje van.  In de zomer jarig? Super, want dan kan je misschien wel naar het strand om te leren surfen.  

 

IMG_3881-4

surfcamps-surfers-paradise-1b

Trampolinepark

Springlevend je nieuwe leeftijd inzetten, kan het nog explosiever? Een trampoline is en blijft een echte hit. Leuk voor jongens en meisjes en voor jong en oud. Het is niet alleen super leuk om te doen maar springen is ook nog eens goed voor de conditie. Zelfs voor de ontwikkeling van het evenwicht en voor de coördinatie. Dus een middagje springen in de tuin of in echt trampolinepark is een big hit !  Let’s jump! 

Geef hier jouw mening