Goede voornemens, 7 ideeën voor een jaar vol Happy Moments!

We kennen ze allemaal wel en velen van ons hebben ze ook ieder jaar weer: goede voornemens! Meestal zijn dit voornemens zoals gezonder eten, sporten of in ieder geval meer bewegen en ons minder druk maken zodat we wat meer relaxed door het leven gaan. En juist dat laatste voornemen, daar willen wij de nadruk op leggen. Relaxed leven, dingen doen die ons echt gelukkig maken, of juist dingen laten waar we ongelukkig van worden. Zo wordt 2018 een jaar vol Happy Moments, elke keer weer! We hebben een aantal ideetjes voor je op een rijtje gezet om ook van dit jaar een topjaar te maken.

anniversaire-décembre

 

Me-me-me time

Maak een beetje tijd vrij voor jezelf. Dit kun je doen door elke dag een paar regels helemaal blanco te laten in je agenda, zo  heb je elke dag een moment van even stil staan, niets doen en ontspannen. Vind je dit moeilijk? Dan kun je eens in de twee of drie weken gewoon een hele of een halve dag voor jezelf reserveren. Me-me-me-time is namelijk helemaal niet egoïstisch, het is zelfs noodzakelijk. Dus, zet wat tijd voor jezelf in de agenda en geniet van een goed boek, van een bezoek aan de kapper of een mooie wandeling. Doe dat waar jij blij van wordt!

Bezorg elke dag iemand een glimlach

Geef iedere dag een compliment. Zo maak je niet alleen jezelf gelukkig, maar ook de mensen om je heen. En, what goes around comes around…

Vier het leven

Het leven mag gevierd worden. Natuurlijk doen we dit op verjaardagen, jubileums en andere traditionele feestjes zoals communie of huwelijk. Maar er zijn nog zoveel andere ‘redenen’ om een feestje te geven. Een nieuw huis, je droombaan gevonden of misschien ga je wel voor een jaar naar Australië? Het leven vieren met een feestje, daar hoort een mooie uitnodiging bij! Bij Tadaaz vind je deze terug voor allerlei gelegenheden. Geïnspireerd? Neem snel een kijkje bij de uitnodigingen en decoratie voor jouw feestmoment!

Quality time met je kids

Naast wat meer tijd voor jezelf is het natuurlijk ook heel belangrijk samen met je kinderen leuke dingen te doen. En dan bedoelen we ècht quality-time met de kinderen, samen koekjes bakken, een bordspel spelen of lekker naar de film op een regenachtige zondagmiddag. Maak van de hond uitlaten een heerlijk moment waarbij je aandacht hebt voor elkaar. Het hoeft niet veel te kosten en zowel jijzelf als de kids worden er happy van.

bakken met kinderen vakantie activiteit

Music please

Luister naar muziek waar je blij van wordt! Juist op momenten dat het niet zo mee lijkt te zitten kan muziek je helemaal opfleuren. Dus maak een playlist met happy songs en luister zoveel je kan.

Toch maar meer bewegen?

Ja, het hoort bij de standaard goede voornemens, we know… Maar, het is toch echt bewezen dat we van bewegen gelukkiger en gezonder worden. Dus, kom uit je luie stoel en pak je fiets. Neem wat vaker de trap of ga naar de sportschool.

activité-physique

Nieuw jaar, nieuwe kansen

Probeer eens iets helemaal nieuws! Het haalt je uit de sleur en geeft weer nieuwe energie. Bovendien ontmoet je nieuwe mensen waar je wellicht mooie vriendschappen mee kunt opbouwen.

Wij van Tadaaz gaan er dit jaar in ieder geval weer wat moois van maken en hopen jullie met deze tips en ideeën wat inspiratie te geven voor een mooi 2018 !

Geef hier jouw mening