Je perfecte unicorn verjaardagsfeestje.

Binnenkort viert jouw kiddo zijn/haar verjaardag en daar wil je natuurlijk een onvergetelijk feestje van maken! Dankzij een creatief thema zorg je ervoor dat het verjaardagsfeestje een persoonlijke touch krijgt. Heel populair is het thema unicorn of eenhoorn! Maar hoe begin je aan zo’n feestje? Hier vind je enkele gouden tips!

De outfit van de jarige. 

Wie unicorn zegt, zegt automatisch ook regenbogen. Trek de jarige een t-shirt aan in zijn of haar favoriete kleur en zorg voor een passend diadeem met eenhoorn hoorn en oortjes. De meeste meisjes kiezen hier natuurlijk voor roze of paars, maar ook andere regenboogkleuren zijn zeker oké. Extra punten als er op die t-shirt ook een unicorn of regenboog staat! Geen passend t-shirt voorhanden? Neem een wit t-shirt en ga zelf aan de slag met stiften of verf en teken er een mooie regenboog op. 

unicorn kinderfeestje

Tip: zet ook een dresscode op de uitnodiging voor je kinderfeestje in unicorn thema. Zo wordt het een kleurrijk allegaartje.

Je eigen eenhoornpaleis.

Een unicorn feest vat je samen in drie woorden: kleur, DIY en magie! Eenhoorns houden van roze, goud en paars en regenboogkleuren. Versier je huis dus met kleurrijke ballonnen, vlaggenlijnen en zelfgemaakte pastelkleurige lampionnen. Richt een knuffel- en knutselhoek vol magische unicorns in en werk af met wat glitters van goud.

Activiteiten voor het perfecte unicorn kinderfeestje.

Voor de magie zorgen de kinderen het beste zelf! Richt een bijzondere schminkstand in, waarbij de kids zich als een echte eenhoorn kunnen vermommen. Wellicht heeft niet iedereen een eenhoornpak of -pruik bij zich. Geen nood: met een knappe zelfgemaakte staart of een diadeem met een leuke hoorn zien ze er net zo leuk uit!

Eén van de allerleukste dingen om zelf te maken zijn unicorn pinata’s. Pinata’s zijn leuke hebbedingetjes die de creatievelingen met wat hulp zeker zelf kunnen maken. Zo sla jij als organisator twee vliegen in één klap: je hebt een toffe activiteit gevonden én maakt een leuk aandenken dat ze na het feestje mee kunnen nemen naar huis.

Pinterest

Een kinderfeestje is natuurlijk niets zonder leuke spelletjes. Met wat fantasie kun je enkele spelletjes helemaal naar je hand zetten. Maak zelf bingokaarten met verschillende plaatjes in het eenhoorn thema, zoals regenboog, glitters, roze eenhoorn en vleugels. Spelplezier verzekerd!

De lekkerbekken kunnen aan de slag met cupcakes of maken zelf een eetbare hoorn door op een ijshoorn met hagelslag topping te strooien. Achteraf smullen ze van al dat lekkers dat ze zelf hebben gemaakt! Is dat niet extra zoet?

De uitnodiging voor een unicorn feestje

Bij een eenhoorn feestje hoort natuurlijk een uitnodiging in bijpassende stijl… en ook hierbij kan Tadaaz helpen! Uitnodigingen, bedankkaartjes, bedankjes en decoratie of stickers? Alles vind je bij Tadaaz in het unicorn thema! 

Unicorn verjaardagsuitnodiging
Blauwe unicorn uitnodiging met holografische folie
Unicorn uitnodiging met parels en folie
Uitnodiging met unicorn en dégradé
Unicorn uitnodiging kinderfeest
Kinderfeestje uitnodiging unicorn
Ina
Ina

Voor een feestje ben ik altijd te vinden. Mijn hart maakt dan ook een sprongetje als ik een prachtige uitnodiging uit mijn brievenbus mag vissen. Ik vind het altijd spannend om de omslag open te maken, want het is toch altijd een beetje een verrassing hé? Van wie komt het kaartje? Voor welke gelegenheid?... De kerstperiode vind ik dan ook echt superleuk. Dan kijk ik elke dag in mijn brievenbus in de hoop daar nieuwe kaartjes te vinden.

Artikelen: 24

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *