Laat je zilveren bruiloft niet onopgemerkt voorbijgaan!

zilveren bruiloft

Image bron Flickr

Zijn jullie 25 jaar getrouwd? Dan is het hoog tijd om de adrenalinerush en de instant happiness van jullie trouwdag te herbeleven. Doe het stof opwaaien en doorbreek alle routines met deze 3 ideeën voor een onvergetelijke zilveren bruiloft!

1. Deel de feestvreugde

Laat jullie 25 jarige huwelijk niet zomaar voorbij gaan. Geef een (groot) feest om te vieren dat jullie 25 jaar geleden in het huwelijksbootje stapten en nog steeds als gelukkig stel door het leven gaan. Nodig je vrienden en familie uit en geef bijvoorbeeld een gezellig tuinfeest Je zal verstelt staan hoe gezellig dit is en welke leuke herinneringen er weer naar boven komen. 80’s en 90’s parties zijn bovendien erg populair, dus je kan zeker alles (inclusief de kleding) uit de kast halen!

Om de dag extra speciaal te maken kan je ook enkele elementen van je trouwfeest herhalen. Doe je geloften opnieuw, laat je beste vrienden een leuke speech houden en toon dat je nog steeds de moves van je openingsdans niet verleerd bent! Ook het fotoalbum van je bruiloft kan natuurlijk een leuke extra zijn om de mooie herinneringen nog eens tot leven te brengen. Projecteer de mooiste foto’s op een muur in de inkomhal bijvoorbeeld.

2. Samen in actie

Is je hustle, hammer, cabbage patch of moon walk toch niet meer zo goed als vroeger? Ga opnieuw danslessen volgen! Dit is een leuke bezigheid en een goede reden om eens per week samen weg te gaan. Bovendien zorgt samen sporten voor een sterkere band en het houdt jullie ook nog eens fit! Verzin nog eens een argument om dit niet te doen?

Zijn jullie geen dansers? Dan kunnen jullie ook samen een andere sport beoefenen. Ga bijvoorbeeld samen tennissen, squashen, joggen… je vrienden stevig verslaan in een vriendschappelijke match maakt het diner ’s avonds des te lekkerder!

3. Ga op reis en neem mee… enkel elkaar

Ga nog eens lekker met z’n tweetjes op vakantie. Doe bijvoorbeeld jullie huwelijksreis over en geniet van elkaar. Een weekje (of twee) zonder zorgen zal jullie deugd doen. Op die manier ontvluchten jullie namelijk even van het dagelijkse hectische leven en komen jullie ontspannen terug!

Was jullie huwelijksreis niet ideaal? Misschien kan je nu wel de reis doen waar je altijd van droomde? Hawaii, de Canarische Eilanden, op safari in Kenia … the sky is the limit! 

Geef hier jouw mening