Tips voor Valentijn: 5x de leukste valentijnscadeaus

Wil jij je liefste op 14 februari extra in de watten leggen en écht verrassen? Om niet in clichés te vervallen, moet je origineel uit de hoek komen. Om je op weg te helpen naar de leukste valentijnscadeaus, hebben we vijf leuke ideeën voor jou. Zeker weten dat jouw favoriete cadeau er ook tussen zit ❤️

De leukste cadeautips voor Valentijn

Je lieveling verwennen met een prachtig cadeau is een must op deze feestdag. Wij hebben de allerleukste valentijnscadeaus voor je op een rijtje gezet.

#Tip 1 Het perfecte valentijnscadeau: Valentijns chocolade of koekjes

Valentijnsdag is een dag speciaal voor jou en je geliefde. De perfecte dag om hem of haar te verwennen met ambachtelijke Belgische chocolade, want zeg nou zelf. Chocolade hoort er gewoon bij op deze dag van de liefde! Geef een originele Lovebox gevuld met 24 chocolaatjes, ze zitten verstopt achter een luikje waar je bovendien je eigen tekst aan kunt toevoegen. Zo kun je 24 redenen waarom jouw Valentijn zo speciaal is toevoegen. Samen met jullie mooiste foto heb jij een top cadeau deze Valentijnsdag.

Maar natuurlijk ontbreekt ook een luxe doos bonbons niet in ons assortiment! Een heerlijke doos met assorti bonbons. We hebben een doos waarop je jullie mooiste foto kunt toevoegen en een doos met een originele quote. Welke kies jou om jouw liefste te verrassen.

Een heerlijke doos gevuld met koekjes om samen op de bank op te peuzelen. De koektrommel voorzie je van jullie meest romantische foto’s en je hebt in een handomdraai een zalig valentijns cadeau.

#Tip 2 Romantisch kaaslicht met zalige geurkaarsen

Romantiek bestaat gewoonweg niet zonder kaarslicht. Het hoort er helemaal bij. Met deze heerlijk geurende kaarsen in verschillende aroma’s zit jij helemaal goed! De kaarsen zijn handmade, verpakt in een luxe doos met gepersonaliseerde sticker op zowel de doos als de kaars. De kaarsen branden 50 uur! Goed voor heel wat romantische uurtjes dus…

#Tip 3 Valentijns kussen

Een personaliseerbaar kussen is een lief en teder cadeautje voor jouw Valentijn! Ga jij voor het hartjeskussen waar je jouw eigen foto op kunt plaatsen of een leuke stoere print met passende quote. Wij kunnen niet kiezen, ze zijn allebei top!

#Tip 4 Valentijnscadeaus met foto

Het mooiste cadeau is natuurlijk de herinnering aan jullie liefde! Met jullie mooiste op een aluminium fotopaneel vereeuwig je jullie allermooiste moment samen. Staat jouw hart helemaal bol van liefde voor jouw valentijn? Dan is een snowglobe met jullie foto en vol val rode dwarrelende hartjes echt iets voor jou!

#Tip 5 Valentijnscadeaus voor in de keuken

Een romantisch etentje met een lekker drankje staat bij velen met stip op nummer 1 op Valentijnsdag! Geef een leuke keukengadget als cadeau en maak van het kokerellen al één grote Valentijns-belevenis! Het perfecte valentijnscadeau voor hem: een stoere houten flesopener met daarop jouw liefde verklaard! Om het allemaal nog leuker te maken kun je hem een leuke keukenschort geven. Klaar met koken? Een leuk zeeppompje met jullie mooiste foto op het aanrecht maakt het geheel helemaal compleet.

Ontdek alle valentijnscadeaus en maak het perfecte cadeau voor jouw liefste!

 

 

Vanessa Verhelst
Vanessa Verhelst

I love life... ! Adrenaline drijft me voort, in alles wat ik doe: zowel in mijn fantastische job bij Tadaaz als in ons heerlijk uitgebreid gezin met 6 dochters! Genieten van alle kids en vrienden, lekker eten en een glaasje, een heerlijk boek, ski of zon, dansen en sporten, shoppen en ( laten) verwennen…Tadaaz is voor mij dé perfecte stijlvolle shop om alle great moments in ons leven ( mee) te delen!

Artikelen: 120

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *