Wij-gaan-niet-trouwen-feest!

Ben je niet het type dat helemaal uit zijn dak gaat bij een mooie trouwjurk of het programma ‘Say yes to the dress’ en zegt een blinkende ring aan je vinger je niet zo veel? Krijg je al de kriebels bij de gedachten aan een openingsdans? Maar ben je wel ontzettend gelukkig met je partner en wil dit aan iedereen laten zien? Nou dat kan hoor! En wel met een echte love party oftewel een wij-gaan-niet-trouwen-feest!

 

Nieuwe hype

Een wij-gaan-niet-trouwen-feest is op dit moment ontzettend populair! Het idee van dit feestje is om anderen te laten zien hoe gelukkig jullie met elkaar zijn. Dus eigenlijk is het een feest zoals een echt trouwfeest, maar dan zonder elkaar daadwerkelijk het ja-woord te geven. Het is dus helemaal niet nodig om te trouwen als jullie veel van elkaar houden en er zeker van zijn dat jullie voor altijd bij elkaar blijven. Dat mag natuurlijk wel, maar niet iedereen ziet een huwelijk zitten. Daarom is deze love party de perfect oplossing om aan iedereen te laten zien dat jullie een match made in heaven zijn!

 

Een feest om van te dromen

Het is dus een spetterend feest met je partner zonder vrijgezellenfeest, zonder awkward moments, zonder trouwambtenaar, zonder een  ja-woord en het officiële papiertje. Dat klinkt toch als een een feest om van te dromen? Sommige koppels kiezen ervoor om helemaal over de top te gaan, met een dresscode en toplocatie terwijl andere koppels ervoor kiezen om alle toeters en bellen achterwege te laten. Het is uiteindelijk jullie feest dus doe het op jullie eigen manier zoals jullie het graag willen vieren. Aan een wij-gaan-niet-trouwen-feest zitten geen verplichtingen en vaste regels. Je kan dus helemaal losgaan (of niet) met het organiseren van jullie eigen loveparty.

Fun twist

Er zijn koppels die elkaar tijdens het feest toch ook iets willen beloven. Bijvoorbeeld ze noemen elkaars ergernissen op en beloven  -waar iedereen bij is-  zich minder aan elkaar te ergeren. Of ze beloven elkaar vaker samen uit eten te gaan, of elkaar vaker complimentjes te geven. Of dat vrienden leuke anekdotes over jullie vertellen met grappige- en foute foto’s. Dit maakt het een feest om nooit te vergeten.

 

Anders

Wat heel belangrijk is, is dat de mensen begrijpen dat het niet zomaar om een feest gaat. Maar om een echt feest met een mooie betekenis erachter. Dat het ik-ga-niet-trouwen-feest echt in het teken staat van jullie liefde. Dus stuur mensen op tijd een save the date kaart. Zo begrijpen ze al dat het important is. En laat duidelijk op de uitnodiging zelf blijken dat het niet zomaar een verjaardags- of jubileumfeestje is, maar een echt Wij-gaan-niet-trouwen-feest. Er komt geen trouwfeest, dus dit hét feest van alle feestjes. So be there!

En don’t worry – Trouwen kan natuurlijk nog altijd

En ook al gaan jullie op dit moment niet trouwen, en denken jullie dit ook nóóit te zullen doen… niets is zo veranderlijk als de mens. Dus misschien denken jullie er over 5, 10 of 20 jaar ineens heel anders over en willen jullie dan toch trouwen. Goed nieuws! Want dat kan. Je bent immers nooit te oud om te trouwen. Dan zie je dit feest als een heerlijk voorproefje en weet je duidelijk wat jullie wel- en wat niet willen op jullie bruiloft.

 

Standaard afbeelding
Marion Dieleman

Mijn inspiratie en ervaring deel ik graag met iedereen! Daarom is het schrijven van een blog op Tadaaz de ideale plek om zo mijn belevingen en tips met jullie te delen. Er is over elk belangrijk moment in je leven wel iets te vinden. Daarom hopen we mensen door onze blogs te inspireren en assisteren om dé perfecte kaart te kiezen voor jullie bijzondere moment.

Artikelen: 52

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.