Het mooiste baby cadeau met naam

Bij de geboorte van je kindje ontvang je heel wat leuke cadeautjes en attenties. Maar een geboortegeschenkje wordt extra leuk als de naam van je baby erop terugkomt. Een baby cadeau met naam zoals en leuke omslagdoek met naam, een geboorteposter voor de babykamer, een slabbetje met de naam van je kindje… zal je zeker koesteren!

Maar een cadeau met naam van jullie zoontje of dochtertje is ook de perfecte gift voor oma en opa, broer en zus of de peetoom en -tante… Het plaatje is helemaal compleet als het motief van je babykaartje ook in je gepersonaliseerde cadeau terugkomt!

Een baby cadeau met naam

Oma en opa vervullen natuurlijk een hele bijzondere rol in het leven van een kindje. Wie herinnert zich niet hoe leuk het was om als kind te logeren en verwend te worden. En als je de clichés moet geloven is opa of oma worden één van de belangrijkste momenten in het leven. Een origineel cadeau voor hen zal dus zeker in de smaak vallen! Een leuke koffiemok met de naam van jullie kindje en het motief van je geboortekaartje zal vast elke dag gebruikt worden!

Als je de koffiemok online gemaakt hebt, kan je gaan nadenken over de opvulling ervan. Lekkere snoepjes bijvoorbeeld of doopsuiker of een chocostick om chocolademelk te maken… Nog even vrolijk verpakken en oma en opa zullen in de wolken zijn met deze leuke attentie!

Een doosje vol herinneringen aan de baby

De bijzondere eerste momenten met je kindje zal je voor altijd koesteren in je herinneringen. Maar ook tastbare dingen van de eerste weekjes wil je niet verloren laten gaan. Maak daarom een blikken doos met de naam van je kindje als opbergdoos voor die kostbaarheden. Het geboortekaartje, de eerste sokjes, het mutsje en geboortebandje van de kraamafdeling, het eerste rompertje van je kindje, het eerste fopspeentje…

Ook oma en opa zullen de herinneringen aan jullie kleintje koesteren. Voor hen kan je ook zo’n doos maken met leuke foto’s van je newborn. Die foto’s kan je als polaroid afdrukken en mooi verpakken in de koekjestrommel met naam. Toch magisch om te bedenken dat jullie kindje dit doosje vast over 6 jaar zelf zal openen met oma en opa om te kijken naar zijn of haar babyfoto’s!

 

De leukste babyfoto’s om te koesteren

De geboorte van je kindje is een feest! En dat moet gevierd worden. Wat is er mooier dan je vrienden en familie een glaasje aan te bieden om te klinken op de geboorte? En als die glaasjes dan nog eens op een onderzettertje met foto van jullie kindje staan, is het plaatje compleet! Maak een setje van 6 onderzetters waarop je de schattigste foto’s van je kleintje kwijt kan. Ook het motiefje van het geboortekaartje komt hierop terug! Uiteraard is ook dit een perfect gepersonaliseerd cadeau voor de VIP’s in het geboorteverhaal van je baby!

Standaard afbeelding
Els Vanhooren

Als mama van twee zoontjes, hou ik ervan om Happy Moments extra bijzonder te maken. 'Celebrate the little things' daar draait het om! Ideetjes voor geboortekaartjes, doopsuikerdoosjes, kinderfeestjes, kerst... daar ben ik voortdurend graag mee bezig! Als Tadaaz fan van het eerste uur deel ik graag mijn inspiratie en ideetjes!

Artikelen: 180

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.