Maak unieke babykaartjes voor jouw kindje

Wat is er belangrijker bij de keuze van je geboortekaartjes dan dat het uniek is voor jouw kindje? Wil je unieke babykaartjes maken, dan is je eigen inbreng van groot belang! Je wil immers dat jouw kaartje anders is dan alle andere.

Een uniek babykaartje kiezen

De keuze voor een babykaartje is vooral een keuze voor een bepaalde stijl of trend. Daarnaast is het ook leuk als je al weet of jullie een jongen of meisje verwachten. Via de filters op de website kan je zo al een selectie maken van de babykaartjes die voor jou het meest in aanmerking komen.

Buromac babykaartjes maken het aanbod compleet

Het aanbod geboortekaartjes op Tadaaz is al erg ruim, maar is nog groter met de kaartjes van Buromac! Je kan online ook babykaartjes maken uit de Baby Folly en Pirouette collecties van Buromac! Geen doorsnee kaartjes, maar stuk voor stuk topontwerpen die heel wat verschillende stijlen bevatten.

Lieve geboortekaartjes

Zachte tinten, fijne details en afwerking staan centraal bij de lieve geboortekaartjes! Je kiest vaak voor eenvoud, maar tegelijk voor klasse. Een paar voorbeelden van lieve babykaartjes:Een diertje dat de komst van jullie kindje aankondigt is vaak ook een mooi voorbeeld van lieve geboortekaartjes. Enkele voorbeelden van babykaartjes met diertjes zijn:

Geboortekaartje met hippe pandaKraft look babykaartjes

Natuurtinten en kraftpapier vormen de basis binnen deze stijl. Je geeft je kaartje meteen een trendy look als je kiest voor deze papiersoort. Gecombineerd met een inlegvel krijgt je geboortekaartje meteen een hele leuke twist!

Een leuk voorbeeld van een kraft geboortekaartje is ons babypaspoortje!

 

Babykaartjes met folie afwerking

De details zijn van belang wanneer je een uniek babykaartje wil maken. De afwerking van je geboortekaartje met zilveren, gouden of koperen foliedruk maken het echt uniek! Je kan ervoor kiezen om enkele details op het kaartje in foliedruk te laten drukken, maar ook om de naam van je kindje in foliedruk af te werken.

Maak je ontwerp en bestel een proefdruk

Een uniek babykaartje wil je natuurlijk vooraf even kunnen bewonderen. De komst van jullie wondertje wordt meteen een stukje concreter wanneer je dat mooie babykaartje met zijn of haar naam erop in de bus krijgt! Maak dus jouw unieke geboortekaartjes online en bestel een proefdruk. Zo kan je de papiersoort, het drukwerk en de afwerking van je kaartje in het echt zien en ben je vast meteen verliefd op jouw eigen ontwerpje!

Is er toch nog iets waarmee onze klantenservice jou kan helpen om je geboortekaartje helemaal uniek te maken? Neem dan zeker even contact op via mail, chat of telefonisch! Wij staan klaar om samen met jou de komst van je baby op een unieke manier aan te kondigen!

Danielle Scheilz
Danielle Scheilz

Reach for the stars, surrender to the flow of life & love to the fullest.. Een quote waar ik helemaal achter sta! Samen met mijn gezin genieten van de mooie dingen in het leven staat voor mij dan ook op nummer 1. Ik werk met veel plezier bij Tadaaz en help de klanten graag verder met hun vragen of opmerkingen zodat ze 100 % tevreden zijn met het resultaat van hun bestellingen. Want wat je Happy Moment ook is –geboorte, huwelijk of een ander feestje – alles moet perfect zijn!

Artikelen: 74

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *