De perfecte geboortekaartjes voor meisjes!

Gefeliciteerd, jullie verwachten een dochter! Fantastisch nieuws. Zijn jullie nog op zoek naar een mooi geboortekaartje voor meisjes? Neem dan zeker eens een kijkje in het ruim aanbod geboortekaartjes van Tadaaz. Er zit vast een origineel geboortekaartje voor dochterlief bij dat je helemaal geweldig vindt! Je vindt bij ons de leukste geboortekaartjes voor jongens, meisjes én  voor tweelingen.

 

Hippe geboortekaartjes

De tijd dat geboortekaartjes voor een meisje synoniem waren met zacht roze bloemetjes, ligt allang achter ons. Tegenwoordig mag het hip, origineel en gedurfd zijn.

Denk bijvoorbeeld aan een leuk geboortekaartje in de vorm van een paspoort. Dat is een erg originele manier om vrienden en familie kennis te laten maken met jullie kindje. Wat een hip geboortekaartje! Geboortekaartjes in een originele vorm of met een leuk houten figuurtje zijn ook heel origineel.

Uniek kaartje met foto

Bovendien is het tegenwoordig helemaal in om zélf een personal touch te geven aan jouw geboortekaartjes. Ben je creatief aangelegd? Ga dan zelf aan de slag met foto’s. Is jullie favoriete kaartje niet voorzien van een foto? Geen nood! Je kan op elke kaart een fotovak toevoegen naar wens. Problem solved. Een foto van je pasgeboren spruit op het geboortekaartje geeft net dat tikkeltje extra.

Wist je dat je ook een eigen ontwerp kan laten drukken bij Tadaaz? Dan heb je ongetwijfeld een hele unieke kaart! Voeg zelf foto’s en tekst toe aan jouw kaart en je bent helemaal klaar met het geboortekaartje voor jullie dochter, spannend!

Romantisch geboortekaartje voor meisjes

Je krijgt een meisje. Je hormonen gillen de kleur roze! Laat je daarom vooral niet tegenhouden om te kiezen voor het klassieke roze. De geboorte van jullie baby meisje is sowieso een bijzonder moment, deel het met vrienden en familie met een romantisch meisjes geboortekaartje!

Je kan met een romantische kaart nog alle kanten op. Naast roze en bloemen is goudfolie ook een prachtige keuze! Dit zorgt meteen voor een feestelijk gevoel bij de eerste blik op de kaart. Deze mooie kaart in stevig papier met lichtroze aquarel en goudfolie is prachtig voor jullie dochter.

Een geboortekaartje met dieren, altijd een goed idee!

Je hebt geboortekaartjes in allerlei stijlen om je kleine spruit te verwelkomen – van lieve, schattige kaartjes tot hip en trendy kaartjes met wolkjes of confetti. En natuurlijk blijven geboortekaartjes voor meisjes met dieren helemaal geweldig.

Vosjes, olifantjes, konijntjes en zwanen. Heel wat mogelijkheden voor het ontwerp van jullie geboortekaartje. Veel plezier bij het ontwerpen van jullie droomkaart!

Danielle Scheilz
Danielle Scheilz

Reach for the stars, surrender to the flow of life & love to the fullest.. Een quote waar ik helemaal achter sta! Samen met mijn gezin genieten van de mooie dingen in het leven staat voor mij dan ook op nummer 1. Ik werk met veel plezier bij Tadaaz en help de klanten graag verder met hun vragen of opmerkingen zodat ze 100 % tevreden zijn met het resultaat van hun bestellingen. Want wat je Happy Moment ook is –geboorte, huwelijk of een ander feestje – alles moet perfect zijn!

Artikelen: 74

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *