De leukste geboortekaartjes voor jongens

Hoera, een zoontje! Als je in verwachting bent, staan er heel wat to do’s op de planning: de babykamer, kleertjes kiezen en geboortekaartjes ontwerpen! We geven je alvast graag wat inspiratie voor geboortekaartjes voor jongens!

Geboortekaartjes voor jongens met folie

Deze trendy geboortekaartjes hebben een glanzend laagje op het motief of de naam in goud, zilver of koper. Die kleuren maken de aankondiging van zijn geboorte meteen heel feestelijk.

Stoere geboortekaartjes voor jongens met een diertje

Wil je graag een leuke tekening op jouw kaartje? Dan kan je een geboortekaartje met diertjes kiezen! Deze kaartjes zijn zowel schattig als stoer tegelijk: perfect om de geboorte van jouw zoontje aan te kondigen!

Traditioneel blauwe geboortekaartjes voor jongens

Met een traditioneel blauw kaartje zit je nog steeds helemaal goed. Mensen zien onmiddellijk aan het ontwerp van jouw kaartje dat er een klein kereltje geboren is!

Een kaartje met een unieke vorm?

Een origineel kaartje versturen? Kies voor een kaartje met een unieke vorm! Dat kan echt over allerlei vormen gaan! Een kaartje in de vorm van een vlaggenlijn, een vinyl plaatje, een indianen tipi, …

Een vlaggenlijn om de geboorte feestelijk aan te kondigen

Een op en top originele manier om de komst van jullie kindje aan te kondigen! Deze vlaggenlijn geboortekaartjes kan je helemaal zelf personaliseren. De naam op het ene wimpeltje, de geboortedatum op het volgende en een lief gedichtje op het derde… Zodra dit origineel geboortekaartje in de bus valt, is het meteen duidelijk! De geboorte van jullie zoontje is één groot feest!

 

Een geboortekaartje voor een wolk van een baby

Helemaal origineel is een geboortekaartje in de vorm van een wolkje. Geen roze wolk hier, maar een mintgroene, perfect om jouw zoontje te verwelkomen!

Anna Coucke
Anna Coucke

Als laatstejaarsstudente is het belangrijk om tussen het schoolwerk door te genieten van de happy moments. Zo maak ik graag een halfuurtje vrij om met mijn hond te gaan wandelen of neem ik met plezier de fiets om kleine verplaatsingen te doen (als het zonnig is ten minste). Ook ben ik graag bezig met sociale media, maar niets laat mij zo breed lachen als een traditionele uitnodiging in de brievenbus. Dat kan geen enkele elektronische uitnodiging evenaren.

Artikelen: 41

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *