Een jongen of een meisje? De ultieme vraag voor alle ouders in spé

 

De spanning is bijna slopend… Krijg je een jongen of een meisje?  Via een echo kun je daar natuurlijk  achter  komen, maar  die zit  er ook wel eens naast.  Zeker weet je het dan ook pas op het moment suprême. Tot die tijd is het heerlijk fantaseren over blauwe of roze verf voor de muren van de babykamer. Dan zijn er ook nog de volgende leuke, soms gekke bakerpraatjes die we je niet willen  onthouden. En je hebt altijd 50 % kans dat het klopt !Two dice - blue and pink, marked boy and girl - roll to guess the gender of your baby you and your partner will have in your pregnancy

10 grappige bakerpraatjes over het geslacht van jouw baby

  • Ochtendhumeur ? Reken dan maar op een dochter… Vrolijk en goedlachs? Jawel, je verwacht een zoon !
  • Kun je ’s ochtends niet wachten om een glas verse jus te drinken ? Meisje !
  • Zachte handjes tijdens je zwangerschap, volgens de verhalen betekent dit een dochter.
  • Het wordt een meisje als je de baby hoog draagt. Je raadt het al, draag je laag dan wordt het een jongen.
  • Veel last van koude voeten ? Een jongen !
  • Last van puistjes ? De legende zegt dat  je dochter dan  jouw schoonheid steelt…
  • Ben je een echte zoetekauw geworden, dan roddelt men erop los dat het een meisje zal worden. Omgekeerd geldt dan natuurlijk dat het een jongen wordt als je niet van de zoute stengels af kunt blijven.
  • Vraag bij een bezoekje aan je verloskundige of ze je wil vertellen wat de hartslag van je baby is. Boven de 140 slagen per minuut kun je roze rompertjes shoppen, bij minder dan 140 worden het blauwe rompertjes.
  • Slaap je veel ? Dan ben je volgens een Duitse fabel in verwachting van een meisje. Niet slaperig, dan wordt het een zoon.
  • In Spanje is het nog gekker, ze kunnen daar  zelfs aan de paella zien of je een jongen of een meisje verwacht!

 

Pregnant Woman holding hands in a heart shape on her baby bump

Wat is jouw grootste wens? 

Uiteraard is een gezonde baby jouw grootste wens, dat staat altijd op de eerste plaats. Maar heel misschien heb je stiekem toch een kleine voorkeur voor zo’n schattig meisje of ben je juist helemaal niet zo’n type voor haarspeldjes en ben je een echte stoere jongensmama ?   Wat het ook wordt, wij hebben voor zowel jongens als meisjes in ieder geval  de leukste geboortekaartjes. Wil jij ondanks alle praatjes niet weten wat het wordt tot de grote dag is aangebroken, geen nood.  Kaartjes die zowel voor prinsjes als prinsesjes gebruikt kunnen worden hebben we ook in ons assortiment.

snorrenkaartje geboortebabyroze silhouet - geboortewolkenkaartje geboorte

Standaard afbeelding
Danielle Scheilz

Reach for the stars, surrender to the flow of life & love to the fullest.. Een quote waar ik helemaal achter sta! Samen met mijn gezin genieten van de mooie dingen in het leven staat voor mij dan ook op nummer 1. Ik werk met veel plezier bij Tadaaz en help de klanten graag verder met hun vragen of opmerkingen zodat ze 100 % tevreden zijn met het resultaat van hun bestellingen. Want wat je Happy Moment ook is –geboorte, huwelijk of een ander feestje – alles moet perfect zijn!

Artikelen: 77

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.