5 ideeën voor leuke en originele trouwfoto’s

Na al het werk dat jullie in de voorbereiding hebben gestoken, is jullie trouwdag iets om nooit meer te vergeten. Daarom zijn foto’s zo belangrijk en om hier ook een leuke touch aan te geven, hebben wij speciaal voor jullie al wat originele trouwfoto’s ter inspiratie verzameld. Enjoy!

1.    Een foto in een foto: fotoception.

originele trouwfoto's met oude kaders

Bron: Confettidreams

Dit is een twist op de klassieke trouwfoto’s met de extravagante kaders van weleer. Met behulp van een kader dat je ergens van zolder haalt of een rommelmarkt en enkele helpende handen, leg je snel deze leuke foto vast en kun je de kinderen of je getuigen ook eens in the picture zetten.

2.    Stagediven tijdens je huwelijk, rock on!

stagediven voor originele trouwfoto's te nemen

Bron: deavita

Dit is een trouwfoto voor het koppel dat durft en daarnaast 100% vertrouwen heeft in hun trouwgezelschap. Neem jullie sprong in het diepe gerust letterlijk en wees de ster van de dag! De ideale foto om op een bedankkaartje te zetten.

3.    Hier komt de bridezilla

illusie originele trouwfoto's

Bron: huffingtonpost

Zelfs de meest zachtaardige onder ons kunnen tijdens het plannen van een huwelijk met een stressmomentje te maken krijgen. Op je huwelijksdag is dat allemaal vergeten en vergeven en kunnen jullie er al hartelijk om lachen. Breng dat vleugje humor zeker terug in jullie huwelijksfoto met deze slimme en makkelijk te fotograferen illusie.

4.    Niet voor gevoelige kijkertjes

trouwfoto

Bron: weddinginclude

Voor jullie is de kus het romantische hoogtepunt van de dag, maar daar denken de jongste aanwezigen vast helemaal anders over. Wanneer zij liever hun handjes voor de ogen houden, kun je daar leuk gebruik van maken om enkele schattige foto’s te nemen.

5.    Toveren met licht

huwelijksfoto

Bron: mdharrison

Voor wie zijn foto’s ‘s avonds wil nemen, moet zeker eens “lichtfotografie” opzoeken. Met wat geduld en oefening kan elke fotograaf jullie lichtboodschap op foto vastleggen. Met enkele vuurwerkstaafjes of zaklampen heb je zeker een verbluffend resultaat.

 

TIP:  Eenmaal je die originele trouwfoto’s hebt, kunnen jullie beginnen aan de bedankkkaartjes 

polaroid bedankingskaartje trouw.

 

Bij Tadaaz vind je alvast een ruim aanbod met verschillende thema’s en uniek ontworpen designs. Wie dat graag wil kan van uitnodiging tot menu’s alles in hetzelfde thema personaliseren en in 1-2-3 bestellen.

 

Ons pinterest bord vind je hier: 

 

Volg het bord Tadaaz ** Wedding / Marriage / Trouwkaarten ** van Tadaaz – Cards for Happy Moments op Pinterest.

Standaard afbeelding
Lise Desmet

Als Brugse twenty-something breng ik uiteraard heel veel tijd door op social media. Even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren... Quality time met mijn vriend, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz! Cards for happy moments maken mij extra happy :)!

Artikelen: 159

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.