Hoe kies je het perfecte geboortekaartje?

Een kindje krijgen is een bijzondere en spannende periode in je leven. Tijdens de zwangerschap neem je tijd om alles goed voor te bereiden voor de komst van je kindje. Een geboortekaartje staat zeker ook op dat lijstje. Maar hoe begin je daar nu aan? Hoe kies je het perfecte geboortekaartje? Wij helpen je graag op weg! Door online geboortekaartjes te maken, heb je heel wat extra mogelijkheden en kan je vooral helemaal zelf het resultaat van je geboortekaartje bepalen.

Boy or girl

Het geslacht van je baby kennen is niet voor alle koppels een must. Weten of niet weten is de optie en afhankelijk hiervan wordt het kiezen van je geboortekaartje ook anders.

Blijft het een verrassing?

Kies je voor een verrassing en wil je pas weten of het een jongen of een meisje is als je kindje wordt geboren?  Dan kan je daar rekening mee houden bij de keuze van jouw perfecte geboortekaartje. Je kiest dan voor een kaartje dat zowel voor een jongen als een meisje geschikt is qua kleuren en uitvoering. Een geboortekaartje met foto kan hier bijvoorbeeld een perfect antwoord op bieden.

 

Maar ook de optie om zowel een geboortekaartje voor meisje als een geboortekaartje voor jongen voor te bereiden is populair. Bij Tadaaz is dit heel eenvoudig! Je kiest je favoriete babykaart voor een zoon én voor een dochter. Via de editor maak je de kaartjes helemaal naar wens. In je account heb je dan de twee opties al klaarstaan en is het een kwestie van wachten op de grote verrassing om te weten welk geboortekaartje je zal bestellen.

 

Weet je vooraf wel of het een meisje of jongen wordt? Dan maakt dat het kiezen van je kaartje een stuk makkelijker. Je selecteert de juiste filter in het keuzemenu en ziet alle mogelijkheden in één oogopslag.

 

Hoe kies je het perfecte geboortekaartje?


Hoe kies je het perfecte geboortekaartje?


Hoe kies je het perfecte geboortekaartje?

Kies je favoriete stijl

Naast de keuze op basis van het geslacht van je kindje, is de stijl van het geboortekaartje minstens even belangrijk. Via de filters kan je kiezen voor romantische geboortekaartjes of geboortekaartjes met dieren bijvoorbeeld. Je ziet dan automatisch die selectie kaartjes die het best bij deze stijl aansluit. Dat maakt het kiezen van het perfecte geboortekaartje al een stuk makkelijker.

Geboortekaartje met of zonder foto?

Een andere belangrijke keuze is of je graag een geboortekaartje met foto wil of een geboortekaartje zonder foto. Deze keuze is heel bewust, want er komt wat meer voorbereiding bij kijken om een geboortekaartje met foto te maken. Maar hoe schattig is het om voor op het kaartje al een eerste foto van jullie wondertje te kunnen laten zien! De ontvangers van jullie groot nieuws zullen smelten bij het zien van jullie schattige kleintje!

 

Tip: Is jouw favoriete perfecte geboortekaartje geen standaard fotokaart? Voeg dan eenvoudig een fotovlak toe en upload het eerste kiekje van jouw kleintje!

Kleuren en lettertype

Last but not least beslis je ook over het lettertype en het kleur van jullie geboortekaartje. Ga er even voor zitten en neem je tijd om de verschillende lettertypes te proberen. Een naam of tekst ziet er immers vaak helemaal anders uit in een ander lettertype. Ook met de kleuren kan je vaak zelf aan de slag. Door hiermee te spelen, kom je vast tot heel leuke en verrassende effecten! Wees creatief en maak in de editor het perfecte geboortekaartje!

 

 

 

Anna Coucke
Anna Coucke

Als laatstejaarsstudente is het belangrijk om tussen het schoolwerk door te genieten van de happy moments. Zo maak ik graag een halfuurtje vrij om met mijn hond te gaan wandelen of neem ik met plezier de fiets om kleine verplaatsingen te doen (als het zonnig is ten minste). Ook ben ik graag bezig met sociale media, maar niets laat mij zo breed lachen als een traditionele uitnodiging in de brievenbus. Dat kan geen enkele elektronische uitnodiging evenaren.

Artikelen: 42

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *