Unieke geboortekaartjes voor unieke kleintjes

Er werden al vele geboortekaartjes verstuurd in het klassieke roze en blauw. Daar is natuurlijk niet mis mee, maar misschien is het eens tijd voor wat anders. Elk kindje is uniek, en daar moet het geboortekaartje dan ook bij passen. Met een kaartje kan je op vele manieren creatief zijn, bijvoorbeeld met de vorm, kleur,  foto en bedrukking. Het draait allemaal om je eigen voorkeur en hoe jij je kleine wondertje wil voorstellen aan de wereld. Ontdek de unieke geboortekaartjes van Tadaaz:

Unieke vormen voor je geboortekaartje

De meest opvallende manier om je te onderscheiden is met een speciale vorm. Deze ongewone vormpjes trekken beslist alle aandacht als ze op de kast staan bij de trotse oma en opa.

Uniek geboortekaartje tipitentje

Dit geboortekaartje is ongetwijfeld een pronkstuk in elke omgeving. Deze tipi geboortekaartjes hebben je vrienden en familie waarschijnlijk nog nooit in de brievenbus gekregen. Op de voorkant van dit unieke geboortekaartje staat een schattig indianen vosje samen met het de naam van jullie kleintje. Op de andere kant de details waar en wanneer ze jullie wondertje kunnen bezoeken. En op het derde vlak is er nog plaats voor een persoonlijke touch, zoals een gedichtje, quote of foto.

Unieke geboortekaartjes met vintage muziek details

Deze vintage cassette en vinylplaat geboortekaartjes klinken als muziek in de oren. De klassiekers zijn in de originele vorm uitgesneden waardoor je bijna zou denken dat je ze echt kan laten afspelen. De retro look van de geboortekaartjes geven een onverwachte touch aan je geboorte aankondiging, wat het ook zo speciaal maakt.

Jouw unieke geboortekaartje met 3D effect

Dit geboortekaartje met een bewegend motiefje is de perfecte mix tussen het klassieke en unieke.  De zachte kleuren van het kaartje en het trendy design van het middenstuk zorgen voor een origineel accent op dit klassieke geboortekaartje.

 

Dit vlaggenlijn kaartje maakt van de geboorte een feestje!

De komst van je nieuwe baby’tje vraagt om een feestje, daar mag een vlaggenlijn dus niet op ontbreken! Op dit kaartje heb je veel plaats om creatief te zijn. Zet op een vlagje de naam van je kleintje, op de andere vlagjes heb je plaats voor een leuke quote of extra informatie, ook een tekstje van grote broer of zus mag niet ontbreken.

Luxe afwerking van je unieke geboortekaartjes

Goudfolie die schittert

Een kaartje met een touch of gold is altijd een succes. Op onderstaand geboortekaartje staat de naam van je kleine wolkje te blinken in prachtige goudfolie. Combineer met roze of blauwe accenten om het wat zachter te maken. Wat een prachtig en uniek ontwerp.

 

 

 

 

 

 

Anna Coucke
Anna Coucke

Als laatstejaarsstudente is het belangrijk om tussen het schoolwerk door te genieten van de happy moments. Zo maak ik graag een halfuurtje vrij om met mijn hond te gaan wandelen of neem ik met plezier de fiets om kleine verplaatsingen te doen (als het zonnig is ten minste). Ook ben ik graag bezig met sociale media, maar niets laat mij zo breed lachen als een traditionele uitnodiging in de brievenbus. Dat kan geen enkele elektronische uitnodiging evenaren.

Artikelen: 41

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *