De schattigste geboortekaartjes met dieren

Er is niets schattiger dan een pasgeboren baby’tje, zeker niet als het jouw eigen kleine wondertje betreft. Lieve diertjes volgen met stip op de tweede plaats in het rijtje, daarom passen ze perfect op een geboortekaartje. De gouden klassieker onder de geboortekaartjes met dieren is altijd het konijntje geweest, maar ook beertjes, vosjes en vogeltjes komen steeds vaker voor. We geven je graag wat tips over hoe jij dieren kan verwerken in je geboortekaartje.

Geboortekaartjes met dieren voor meisjes

Bij de geboorte van je kleine meid mag een schattig geboortekaartje niet ontbreken. Dankzij de verschillende formaten, kleuren en ontwerpen passen deze geboortekaartjes gegarandeerd in jouw stijl. Plaats op de achterkant of binnenkant een leuk gedichtje of laat grote broer of zus aan het woord.

Romantische geboortekaartjes

Dit lieve kaartje met zacht roze olifant zorgt voor een romantische uitstraling. In combinatie met het schattige vogeltje maken jullie de geboorte van dochterlief op een mooie manier bekend.

Schattige geboortekaartjes met silhouet diertjes

Het tijdloze konijntje mag ook nog niet vergeten worden. Samen met de zacht blauwe achtergrond krijgt dit kaartje een hoog knuffelgehalte. Liever een andere kleur? Dat kan, je past het eenvoudig zelf aan in de online editor. Plaats de naam van jullie dochter op de voorkant van het kaartje en laat jullie mooie nieuws zo aan iedereen weten.

Hippe flamingo als motief op een trendy geboortekaartje

Het hoeft niet altijd klassiek te zijn, daar is dit flamingo geboortekaartje het bewijs van. Het geometrische patroon en de populaire flamingo is een (roze) feest voor je ogen. Wat een mooi welkom!

 

Wit geboortekaartje vrolijke roze olifant


Vertederend geboortekaartje met lief konijntje


Roze kaart met flamingo

Geboortekaartjes met dieren voor jongens

Ook de geboorte van een jongetje moet goed gevierd worden. Je wil de geboorte van je kleintje aan zoveel mogelijk mensen laten weten. Op welke manier kan dat nu beter dan met een geboortekaartje met een schattig diertje.

Hippe geboortekaartjes

De tijden van het klassieke blauw worden hier aan de kant geschoven. De trendy pandabeer geeft je kaart bovendien een leuke en trendy touch. Toch liever blauw, of een ander kleurtje om de komst van jouw kleintje aan te kondigen? Dat kan, kies jouw favoriete kleur en pas het kaartje helemaal naar wens aan.

Originele geboortekaartjes met dieren

Deze leuke en originele geboortekaart is een echte eyecatcher! De vorm van de kaart is uniek en ook de kleur kun je helemaal zelf aanpassen. Dit leuke reclamebordje zal nog lang in de woonkamer prijken bij al jouw vrienden en familie thuis.

Vrolijke geboortekaartjes

Dit vrolijke geboortekaartje heeft een op en top happy look. De schattige junglediertjes kondigen de komst van jouw kleintje uitbundig aan. Ook hier is de vorm niet standaard vierkant. Het is een drieluik geboortekaartje met origineel gesneden rand wat het kaartje een extra originele look geeft.

 

Leuke geboortekaartjes met dieren


Origineel krijtbordkaartje hobbelpaard


Geboortekaart junglediertjes

 

 

 

Standaard afbeelding
Anna Coucke

Als laatstejaarsstudente is het belangrijk om tussen het schoolwerk door te genieten van de happy moments. Zo maak ik graag een halfuurtje vrij om met mijn hond te gaan wandelen of neem ik met plezier de fiets om kleine verplaatsingen te doen (als het zonnig is ten minste). Ook ben ik graag bezig met sociale media, maar niets laat mij zo breed lachen als een traditionele uitnodiging in de brievenbus. Dat kan geen enkele elektronische uitnodiging evenaren.

Artikelen: 43

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.