Communie 2020: dit zijn de trends!

De kerstman is nog maar net vertrokken en we kunnen alweer nadenken over een volgend feestje! Je leest het goed: het communieseizoen komt eraan en dat wil zeggen dat je kan beginnen brainstormen over de leukste thema’s voor jullie feestvarken! Hier ontdek je alles wat je moet weten over de trends voor communie 2020.

 

communie trends 2020

Communiekaartjes: waar het allemaal bij begint

Alles valt of staat met je communiekaartjes. Dit is het allereerste dat vrienden en familie in de bus krijgen om te kunnen aftellen naar je coole feest. Het is dan ook logisch dat je communie uitnodiging de toon zet voor het verdere verloop van de voorbereidingen. 

 

In je originele uitnodigingen kan je het gewenste thema verwerken en hierop verder bouwen. Hoe begin je nu aan die uitnodiging voor je communiefeest? We zetten alle communie 2020 trends op een rijtje!

Trend 1: Een exotisch communiefeest

Zoals Tarzan bij Jane past, zo past het jungle thema bij communiekaartjes. Van flamingo’s en een toekan tot panter’s en bohemian bladeren. Voor elk wat wils! Het ideale concept om ook jullie locatie helemaal om te toveren tot een ware jungle. 

 

Verschillende kleuren maken van dit thema een zomers geheel. Laat het beest in je los en leef je helemaal uit bij de voorbereidingen. Dit thema past toch perfect bij jouw eerste communie?  Laat jullie zoon of dochter kiezen voor hun favoriete exotische thema! 

 

 

communie 2020 trends


communie 2020 trends

communie trends 2020


communie 2020 trends

Trend 2: Dubbel feest

Twee feestvarkens in de familie? Dan kan je leuke communiekaartjes maken waarbij er plaats is voor allebei de feestvarkens! Een broer, zus, neefje, nichtje, beste vriend(in) kan je partner in crime zijn om samen te vieren met familie en vrienden. 

 

Want hoe jammer zou het zijn als jullie elk apart een kaart versturen? Als je samen je communiefeest viert, is het superfijn om samen op de uitnodigingen te staan. Zo weten jullie gasten ook meteen wat ze kunnen verwachten. Dubbel feest, klinkt zalig toch?

Trend 3: Wie heb ik aan de lijn?

Smartphones zijn niet meer weg te denken anno 2020. Dan zullen er ongetwijfeld heel wat communicanten fan zijn van een uitnodiging in de vorm van een smartphone! Gasten zullen zeker en vast verrast zijn met dit originele ontwerp. 

 

 

communietrends 2020


Comunie 2020 trends

Trend 4: A touch of gold

Goudfolie blijft elk jaar een prachtige trend! In het ruime aanbod aan uitnodigingen, kom je regelmatig de schitterende folie tegen. Het is dan ook een erg feestelijke touch aan je uitnodiging waar niemand omheen kan! Zo’n feest wil niemand missen, toch? Zoek je favoriete ontwerp, pas tekst en eventueel foto’s aan en je bent in 1-2-3 klaar!

 

 

communie 2020 trends


trends communie 2020

Trend 5: Labels en tekenkunst

Op zoek naar een leuk extraatje voor je kaart? Dan is een samengestelde uitnodiging met extra foto, labeltje of tag een heel erg leuk idee! Wat we ook veel zien in 2020 zijn uitnodigingen waarbij mooie tekeningen op de voorzijde staan. Minimalistisch, subtiel en vooral een heel chique effect. 

 Communietrends verwerken in decoratie en bedankjes

Als je volledig overtuigd bent van het thema voor het communiefeest, wil je dat natuurlijk liefst in alles verder uitwerken. En het goede nieuws is: dat kan! Je kan tot in de details het thema verwerken. Ga voor bijpassende decoratie en tafeldecoratie zoals menukaarten, tafelkaartjes en placemats.

 

Daarnaast is het heel belangrijk om je gasten te bedanken met een leuke traktatie! Nieuw in ons assortiment zijn leuke zeeppompjes in apothekersstijl en een mooie bellenblaas. Die kan je beide personaliseren met bijhorende stickers. Waar wacht je nog op?

 


 

Communie 2020, een bijzonder moment… Als kers op de taart kan je na afloop van het feest, vrienden en familie verrassen met een bedankkaartje. Ook dit kan in dezelfde stijl! Aan oog voor detail in ieder geval geen gebrek. Vergeet ook geen cadeau voor je peetoom en -tante of opa en oma! Een gepersonaliseerd fotocadeau als aandenken aan deze mooie dag. Origineel is bijvoorbeeld een gepersonaliseerd wijnkistje met foto of een mok met foto… Pak uit met een van de nieuwste trends voor 2020 en ze zullen je feest nooit meer vergeten.

 


 

 

Lise Desmet
Lise Desmet

Als Brugse twenty-something breng ik uiteraard heel veel tijd door op social media. Even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren... Quality time met mijn vriend, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz! Cards for happy moments maken mij extra happy :)!

Artikelen: 164

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *