Kondig je baby aan in stijl met trendy geboortekaartjes

Na negen maanden van verlangen, blijdschap, mood swings en de nodige zenuwen is het grote moment eindelijk aangebroken. De geboorte van jullie kindje, een moment van pure magie. Jullie willen dit mooie moment natuurlijk zo snel mogelijk delen met familie en vrienden. Geen betere manier om dit te doen dan met een origineel geboortekaartje. Ontdek hier alles over hippe geboortekaartjes voor jullie kleine wondertje!

Geboortekaartjes anno 2017

De tijd van het traditionele witte of pastelkleurige geboortekaartje met een standaardtekst of een gedichtje is voorbij. Vandaag zijn geboortekaartjes origineler en er wordt steeds vaker gekozen voor een leuk en uniek design. Zo zie je geregeld geboortekaartjes met een retro of vintage design.

 

Ook wijkt men steeds meer af van de traditionele, rechthoekige vorm. Geboortekaartjes bestaan nu in alle soorten vormen, maten, materialen en kleuren. Kijk bijvoorbeeld eens naar de leuke ontwerpen van ons wolkje en het vlaggenlijntje. Laat je fantasie de vrije loop, the sky is the limit!

leuk geboortekaartje unieke vormtrendy geboortekaartjes maken slinger

De visuele generatie

De nieuwe generatie ouders is ook meer grafisch ingesteld. We zien dan ook meer en meer foto’s en afbeeldingen verschijnen op het kaartje. De tekst daarentegen wordt beperkter. Het geboortekaartje moet namelijk scanbaar zijn, zodat de lezer in één oogopslag alle informatie meekrijgt. Dit maakt dat tekst en woorden vaak vervangen worden door afbeeldingen en symbolen. Zo zal het gewicht en de lengte van het kind bijvoorbeeld uitgedrukt worden door een weegschaaltje en lineaal. Bekijk alvast een voorbeeld van een typografisch kaartje.

trendy geboortekaartjes maken typografisch

 

Ga voor een totaalpakket

Tot slot kan je het thema van je geboortekaartje doortrekken naar de verpakking en labels van de bedankjes. Op die manier krijg je een mooi en een uniform geheel. Voor bezoekers vormt dit bovendien een mooi aandenken aan de geboorte van jullie kindje!

4 reacties op Kondig je baby aan in stijl met trendy geboortekaartjes

 1. lizette
  8 december 2015 at 4:57 pm (5 jaar ago)

  Graag zou ik een geboorte kaartje willen ontwerpen (slinger) ik begrijp er echter helemaal niets van! Kan ik hierbij geholpen worden?

  Beantwoorden
  • Els Vanhooren
   Els Vanhooren
   6 januari 2016 at 2:50 pm (5 jaar ago)

   Beste Lizette, uiteraard kan hiermee geholpen worden! We zullen je hiervoor persoonlijk contacteren.

   Beantwoorden
 2. Lois
  26 oktober 2016 at 8:34 am (4 jaar ago)

  Goedemorgen,
  Klik ik op de ‘slinger’ komt er een lege pagina dat het er niet meer is.
  Zijn die nog wel te koop als kaartje?

  Beantwoorden

Geef hier jouw mening