Tadaaz op de Negenmaandenbeurs, Take 4!

De 32e editie van de grootste beurs op het gebied van zwangerschap, geboorte, baby’s en alles wat daarbij hoort, de Negenmaandenbeurs in de RAI Amsterdam.  En dàt willen wij van Tadaaz niet missen…

9 mnd beurs banner blog

Daarom zijn we er alweer voor de 4e keer bij met de leukste, hipste, mooiste, vrolijkste en meest originele geboortekaartjes.  Ons assortiment is verder uitgebreid met nóg meer kaarten, sluitzegels en adresetiketten. Bovendien vind je bij ons ook passende uitnodigingen voor jouw kraamfeest, de kraambedankjes en nog veel meer om de geboorte van jullie kindje op wonderlijke wijze te vieren.

De voorbereidingen zijn in volle gang

Natuurlijk zijn we al volop bezig met het voorbereiden van  ‘the Event of the year’.  Het is een grote maar vooral een hele leuke klus om onze mooie producten aan de ‘mama’ te brengen op de Negenmaandenbeurs.  We willen graag zoveel mogelijk aan jullie laten zien zodat jullie overtuigd zijn van de kwaliteit van de diverse creatieve designs die wij aanbieden. Maar niet alleen op de Negenmaandenbeurs staat ons topteam elke dag vol enthousiasme klaar om jullie te verwelkomen en eventuele vragen te beantwoorden. Je kunt onze klantenservice altijd bellen, mailen of chatten, dus heb je een vraag of een opmerking, let us know !

DSCN7498

Van ons voor jou

Er gaat niemand met lege handen naar huis ! Aan ons Rad van Fortuin zijn namelijk leuke prijzen te winnen.  Als klapper op de vuurpijl worden er elke dag 100 gratis geboortekaartjes verloot ! Ook aan grote broer of zus wordt gedacht… Dus aarzel niet en bezoek ons op de Negenmaandenbeurs van 22-26 februari 2017 in Hal 8, stand 08.414. Wij verheugen ons al op jullie komst. See you there!

Danielle Scheilz
Danielle Scheilz

Reach for the stars, surrender to the flow of life & love to the fullest.. Een quote waar ik helemaal achter sta! Samen met mijn gezin genieten van de mooie dingen in het leven staat voor mij dan ook op nummer 1. Ik werk met veel plezier bij Tadaaz en help de klanten graag verder met hun vragen of opmerkingen zodat ze 100 % tevreden zijn met het resultaat van hun bestellingen. Want wat je Happy Moment ook is –geboorte, huwelijk of een ander feestje – alles moet perfect zijn!

Artikelen: 74

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *