Feestversiering voor jullie grote dag!

We weten het allemaal, feestversiering hoort bij een bruiloft! Het ziet er gezellig uit, past helemaal bij jullie stijl en geeft net dat extraatje waar alle monden van openvallen. Dat willen jullie toch ook? Daarom geven wij jullie graag de nodige tips voor leuke feestversiering op jullie bruiloft.  

Bepaal eerst jullie thema

Een belangrijke, want zo kunnen jullie alles naar dat thema uitbouwen. Er zijn verschillende thema’s waar jullie naar kunnen werken. Denk bijvoorbeeld aan glamour, vintage, country of chique, kleur,… 

Dan de locatie

Vieren jullie het in een klein zaaltje, of buiten in de tuin. Misschien wel in een kasteel of landhuis. Een café of iets totaal anders?  Let daar wel op want hoe kleiner de ruimte, hoe minder en subtieler de versiering. En natuurlijk vice versa.

Gaan jullie naar buiten?

Dan is een rode loper bijvoorbeeld leuk , of ballonnen met jullie namen erop. Misschien is een groot welkomstbord aan het begin van de straat wel iets. Let er wel op dat alles stevig vast zit want het zou natuurlijk zonde zijn als de helft van je decoratie weggewaaid is. Denk ook aan decoratie voor ’s avonds, als de zon is verdwenen. Dan zijn waxinelichtjes in glazen potjes erg leuk om ze langs het pad te zetten waar de gasten langs lopen. Of voor een romantisch effect, lampions! Of misschien wel kerstverlichting voor leuke verrassende effecten.

lampionnen

gold

Bron: Pinterest

 Of blijven jullie binnen?

Hier kan je helemaal los gaan, denk bijvoorbeeld aan de tafels in de ruimte. Hier kan je menukaartjes, tafelkaartjes, mooie servetringen en placemats in dezelfde stijl neerzetten als jullie trouwkaart. Zo creeër je gelijk een mooi compleet geheel. Vul het aan met een mooi pronkstuk zoals bijvoorbeeld mooie kandelaars of een wilde bos bloemen en hang eventueel aan het plafond mooie ballonnen in dezelfde kleur. Zo is deze ruimte al een echte eye-catcher. Gaan jullie voor een vintage-of country look dan is hoekje met stro, houten kratten en kaarsen perfect voor bijvoorbeeld foto’s. Of willen jullie glitter and glamour, dan is een glittergordijn, veel gouden ballonnen en een spectaculaire kroonluchter echte must! 

  header

   

En wat mag er sowieso niet ontbreken? 

De Photobooth! Hier kunnen al je gasten op de foto. Helemaal leuk is als ze bij aankomst een foto maken én nog een bij het verlaten van jullie feest.. zoek dan maar de verschillen.  Fun gegarandeerd! Het leuke is dat je zo’n photobooth perfect zelf kunt maken. Let daarbij op de stijl en thema van jullie bruiloft en jullie feestversiering is helemaal klaar. Laat het feest maar beginnen! 

photoboothh

Bron: Pinterest

Geef hier jouw mening