Dit zijn ze: de kersttrends!

De kersttrends … Wat hebben ze voor ons in petto? Voor de kerstversiering dit jaar is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de nieuwste trends voor Kerst 2021! Welke kleuren zijn een must en welke accessoires zijn onmisbaar in jullie kerstboom of op je kerstkaarten? Je ontdekt het hier!

Kersttrends 2020

Sneeuw, sneeuw, sneeuw!

Elk jaar opnieuw dromen we van een witte Kerst… Helaas blijft het meestal bij dromen! Maar als de weergoden niet meewerken, waarom maken we er dan niet gewoon zelf een witte Kerst van? Integreer alle mogelijke manieren van sneeuw in je kerstboom en je interieur. Je zal het nooit merken dat er misschien wel geen sneeuw valt dit jaar.

Schapenvachtjes, sneeuwpoeder, besneeuwde kerstbomen… er is van alles om er een wit spektakel van te maken. Je kan deze trend ook helemaal doortrekken in je kerstmenu. Denk maar aan sneeuwwitte truffels met witte chocolade, heerlijk ijs als dessert en frozen cocktails als aperitief?

Kersttrends 2020

Kersttrends 2020

Bron: Pinterest

Velvet Christmas

Velvet elementen zijn helemaal in de komende kerstperiode. Denk aan leuke velvet kerstballen of -symbolen die je in je kerstboom kan hangen. In dit thema kan het nooit genoeg zijn: combineer kleuren en texturen in je versiering tot je erbij neervalt.

Less is more is hier absoluut NIET het principe. Een georganiseerde chaos is precies wat je nodig hebt om dit thema tot leven te wekken. Ready, set, go!

Kersttrends 2020

Kersttrends 2020

Bron: Pinterest

Een tropical Kerst

Bij een tropical Kerst denken we aan zonnebrillen, exotische dieren en fruit, ijsjes… De meest vrolijke items en kleuren om er een tropical Kerst van te maken. Deze kersttrend zal je op veel plekken terug zien komen. Misschien vier je Kerstmis zelfs op een tropische bestemming en heb je deze elementen niet nodig. Want met je neus in de zon waan je je meteen in een tropische Kerst!

Flamingo’s, ananassen, palmbomen en heel veel felle kleuren. Met decoratie in deze stijl maak je er de vrolijkste Kerst ooit van! Verwerk dit thema in de aankleding van je kerstboom, maar ook in je tafelversiering. Denk maar aan tafelkaartjes of menukaarten met een leuke flamingo of ananas.

Vrienden en familie zullen het reisgevoel meteen voelen! Je kan dit thema ook verwerken in een leuke kerstkaart.

Kersttrends 2020

Kersttrends 2020

Bron: Pinterest

Geometrische elementen

Ben je meer voor een moderne Kerst? Dat is de trend van alle kersttrends 2020 die je moet integreren! Werk met geometrische elementen om je kerstboom en kerstversiering helemaal 2021 te maken! Deze laatste kersttrend gaan we dit jaar heel vaak tegenkomen.

Geometrische sterren als kerstbal zijn hier een perfect voorbeeld van. Dit matcht misschien wel met moderne sferen in huis. Zo maak je er een prachtig geheel van.

Kersttrends 2020

Kersttrends 2020

Bron: Pinterest

Verwerk dit in je originele kerstkaarten

Al deze thema’s kan je verwerken in een persoonlijke kerstkaart… Via de editor van Tadaaz kan je jouw eigen foto en tekst toevoegen aan je ontwerp. Maar ook symbolen kunnen toegevoegd worden. En dat is nu net de fase waar je je thema kan verwerken in je kaart.

Kies bijvoorbeeld een beeld van een flamingo of een tropische vakantiefoto van het gezin. Een kerstkaart met foto’s is trouwens altijd een groot succes. Dan mag je uiteraard niet vergeten een originele foto maken. Je kan ook kiezen voor een foto van je huisdier! Dat is altijd erg schattig.

Enkele dagen voor Kerstmis kun je je kerstkaarten versturen. Dan komen ze vast en zeker op het perfecte moment aan om je familie en vrienden een zalige Kerst te wensen. Dit waren ze. De kersttrends 2021. Welke is je favoriet?

Leuk kerstkaartje met fotostrip
Stijlvolle kerstkaart met hulst
Lief kerstkaartje met goudfolie en foto
Lise Desmet
Lise Desmet

Als Brugse twenty-something breng ik uiteraard heel veel tijd door op social media. Even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren... Quality time met mijn vriend, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz! Cards for happy moments maken mij extra happy :)!

Artikelen: 159

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *