Een tweeling op komst, hoera dubbel feest!

Er is een tweeling op komst, kregen jullie dat te horen? Jullie hebben het geluk om twee kleine wondertjes te mogen omarmen. Twee kindjes zorgen voor dubbel plezier! Alvast een felicitatie van het hele Tadaaz-team! 

 

Een tweeling krijgen is heel speciaal, het feit dat meerdere eicellen bevrucht worden is een wonder. Dit komt slechts voor bij 1 op de 100 vrouwen. Jullie kindjes worden dus extra uniek!

 

Geboorte tweeling

Worden jullie baby’s identiek aan elkaar? 

Sommige tweelingen lijken qua uiterlijk wat meer op elkaar dan andere. Als ze een eeneiige tweeling zijn, dan hebben ze vaak dezelfde looks. Maar ook delen tweelingen met maar 1 bevruchte eicel dezelfde bloedgroep en zelfs hetzelfde geslacht. 

 

Twee-eiige tweelingen lijken niet altijd extreem veel op elkaar. Maar ze blijven altijd een speciale band hebben omdat ze dezelfde verjaardag delen.

 

Een goede voorbereiding voor de geboorte van jullie tweeling

Als je eenmaal van je zwangerschapsverlof mag genieten ben je ongeveer 34 weken zwanger. Je kunt je nu helemaal voorbereiden op komst van de tweeling. Maar voor die tijd is er nog wat werk aan de winkel. Zorg dat alles klaar is voor de geboorte, zo kunnen jullie dubbel en dik genieten als de kindjes er eenmaal zijn. Jullie zullen al je handen vol hebben.

 

Schattige tweeling

Leuke namen voor jullie baby’s

Of je nu een eeneiige tweeling verwacht of een tweeling met twee eicellen, het is leuk als de namen ook bij elkaar passen. Het klinkt beter als je beide namen samen uitspreekt. Met jullie tweeling op komst hebben wij alvast enkele originele namen opgesomd, om wat inspiratie op te doen:

  • Ella & Olivia
  • Liv & Lou
  • Jette & Juna

 

  • Cas & Kobe
  • Maurice & Max
  • Jake & Julian

 

  • Levi & Ellie
  • Basil & Babette
  • Finn & Faye

De inrichting voor mooie kinderkamers

Het is leuk om de babykamertjes van je tweeling een matchende look te geven. Laat je fantasie de vrije loop gaan en maak voor elk kindje toch een unieke kamer, met toch enkele gelijkenissen. Hoewel ze waarschijnlijk de eerste jaren erg graag samen op de kamer zullen vertoeven 😃

 

Jullie kunnen werken in dezelfde stijl. Laat de print van het behangpapier bijvoorbeeld terugkomen in beide kamers. Daarnaast kunnen jullie verschillende decoratie items ook tweemaal kopen, zoals verlichting en fotokadertjes. Laat de kleine dingen overeenkomen en zorg voor een subtiel passend beeld. 

 

Als ze in dezelfde kamer slapen, dan kun je de bedjes of muur decoreren met de namen van de kindjes. Zo hebben ze elk al een uniek plekje voor zichzelf en elk hun eigen bedje. 

 

Tweeling kinderkamer

 

Deze kinderkamer uit het babybites magazine is alvast goed om inspiratie op te doen, met jullie tweeling op komst. 

Schattige matching outfits

Je tweeling kan er altijd tiptop uitzien met matching outfits. Beide kindjes passen dan leuk samen, maar ze hebben toch ieder iets anders aan. Zo zijn ze geen kopie van elkaar, maar vormen ze toch een heel schattig beeld samen. 

Denk aan verschillende kleuren, maar dezelfde print. Of hetzelfde figuurtje dat terugkomt. Wat leuk! 

Originele geboortekaartjes tweeling

De geboorte van jullie dubbel geluk mag aangekondigd worden met een prachtig tweeling geboortekaartje. Voor deze unieke gebeurtenis hebben we bij Tadaaz een aparte collectie. 

 

Natuurlijk wil je dat het kaartje gelijk duidelijk maakt dat er twee wondertjes geboren zijn. Bovendien wil je een trendy babykaartje versturen😊. Met deze schattige geboortekaartjes zee zit je dan zeker goed. Twee walvisjes of twee dolfijntjes, samen met mama zwemmend op je kaartje!

 

Dol op diertjes, maar toch liever niet uit de zee ? Geen nood, diertjes genoeg: twee schattige olifantjes of twee pandabeertjes bijvoorbeeld. Té schattig en bovendien helemaal hip! Leuk dat sommige details hier in fonkelende goudfolie staan! 

 

 

Unieke en originele geboortetraktaties voor een tweeling

Het thema van jullie tweeling geboortekaartje kunnen jullie perfect doortrekken tot de geboorte traktaties. Een eenduidig thema vormt een prachtig geheel bij de geboorte. Het staat mooi op de kast bij het kraambezoek, maar ook op de babyborrel is het een belangrijk item. 

Een geboortebord tweeling

Natuurlijk wil je van de daken schreeuwen dat jullie tweeling is geboren. Met een leuk geboortebord is dat voor iedereen in één oogopslag duidelijk! Kies je favoriete kleur in de editor en jouw mooie raambord is al klaar!

 

 

Lise Desmet
Lise Desmet

Als Brugse twenty-something breng ik uiteraard heel veel tijd door op social media. Even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren... Quality time met mijn vriend, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz! Cards for happy moments maken mij extra happy :)!

Artikelen: 162

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *