Het allerleukste kinderfeestje 12 jaar: 5 ideeën!

Natuurlijk is zijn of haar verjaardag hét moment van het jaar voor elk kind ! Maar 12 jaar is extra bijzonder. De meeste kinderen worden twaalf als ze in groep 8 zitten en dat betekent de laatste keer ouderwets vieren voordat hij of zij naar de brugklas gaat. Dus… Last but not least: het kinderfeestje 12 jaar!

Maak er een onvergetelijk feest van!

Natuurlijk zijn de boys en girls van deze leeftijd niet meer klein, helemaal niet! En dat vinden ze vooral zelf 😊. Best een uitdaging dus om een leuke middag of avond te organiseren. De ene 12-jarige is de andere niet en het moet voor iedereen leuk zijn.

Een origineel kinderfeestje 12 jaar organiseren

De tijd van koekhappen, zak springen en zakdoekje leggen is nu wel definitief voorbij. We geven 5 onwijs leuke ideeën voor hét kinderfeestje 12 jaar.

#1 Stoer voor boys en girls: Paint ball

Voor 12-jarigen is paintball een echte aanrader. Paintball houdt in dat je je tegenstanders uit probeert te schakelen door hem of haar te raken met een verfballetje. Hiervoor gebruik je een luchtdrukpistool. De kracht van deze druk wordt aangepast voor kinderen, anders zou het wel eens blauwe plekken kunnen opleveren. Alle kids vinden dit leuk, jongens én meisjes. Bovendien kun je dit zowel indoor als outdoor spelen. Maak je klaar voor een potje paintball to remember!

Lasergamen

Vind je die luchtdrukpistolen maar niks? Ga dan lasergamen! In tegenstelling tot paintballen word je niet echt beschoten, maar de pret is er niet minder om!

Tip: Zet op de uitnodiging dat ze makkelijke kleding aan moeten doen. Dat beweegt een stuk lekkerder.

#2 Bezoek een workshop

Wil je liever de organisatie van het feestje uit handen geven? Dan is een workshop een topidee. Er zijn een boel leuke workshops. We sommen er een aantal op die perfect zijn voor een kinderfeestje 12 jaar:

  • Vloggen
  • Streetdance
  • Rappen
  • Graffiti
  • Sieraden maken
  • Fotografie

Zit er een favoriet van jouw zoon of dochter tussen? Online is nog veel meer creatiefs te vinden!

#3 Kinderfeestje 12 jaar, maar lekker thuis!

Er zijn kinderen (en dan vooral de meiden) die het heerlijk vinden om lekker thuis te blijven op deze leeftijd. Dit zijn onze aanraders voor een topfeestje thuis:

  • Een Netflix – avond: Sla lekkere hapjes in en zorg voor een feestelijk welkomstdrankje. Laat de kids zelf hun favoriete Netflix films kiezen en je hebt er geen kind aan.
  • Zelf pizza’s bakken: Vraag een kind wat zijn of haar lievelingslied is en je krijgt steevast het antwoord: pizza. Top-idee dus om zelf aan de slag te gaan met (kant-en-klare) deegrollen, tomatensaus, heerlijke toppings en geraspte kaas. Een gegarandeerd succes!
  • Gourmetten: We blijven in de culinaire hoek met een gezellige gourmet avond.

#4 Skyjumping

Oftewel trampoline springen! En voor trampolinespringen ben je nooit te oud, dus een kinderfeestje in een trampolinepark kan alleen maar een groot succes zijn. Op de meeste locaties kun je bovendien ook eten dus je maakt het jezelf super makkelijk door alles op 1 locatie te organiseren. Kom maar op met al die salto’s.

# 5 Last but not least: een sleepover

Het ultieme laatste kinderfeestje hebben we voor het laatst bewaard. Want wat is er leuker dan al je vriendjes of vriendinnetjes voor een sleepover uit te nodigen? In de winter ga je voor een heuse pyjama party, compleet met popcorn, chips en cola. Is het een feestje in de zomer? Zet een grote tent op in de tuin en combineer met een gezellige bbq. Over dit slaapfeestje zal nog lang nagepraat worden!

Uitnodiging en decoratie kinderfeest

Vergeet niet een leuke en passende uitnodiging te maken voor jouw jarige job. Bij Tadaaz vind je de allerleukste kaarten in de meest uiteenlopende thema’s. Wedden dat die voor jou zoon of dochter er ook tussen zit? Ook voor versiering en traktaties voor een kinderverjaardag ben je aan het juiste adres. Ontdek het meest kleurrijke en lekkere uitdeelsnoep om mee te geven aan het eind van je feest!

Met deze tips en ideetjes kan het verjaardagsfeestje van jouw 12-jarige alleen maar slagen toch? Let’s throw a birthdayparty!

Danielle Scheilz
Danielle Scheilz

Reach for the stars, surrender to the flow of life & love to the fullest.. Een quote waar ik helemaal achter sta! Samen met mijn gezin genieten van de mooie dingen in het leven staat voor mij dan ook op nummer 1. Ik werk met veel plezier bij Tadaaz en help de klanten graag verder met hun vragen of opmerkingen zodat ze 100 % tevreden zijn met het resultaat van hun bestellingen. Want wat je Happy Moment ook is –geboorte, huwelijk of een ander feestje – alles moet perfect zijn!

Artikelen: 74

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *