Een goed doel steunen met je kerstkaart.

De traditie wil dat je tijdens de kerstperiode in je pen kruipt en kaartjes stuurt naar vrienden en familie. Steeds meer mensen kiezen ervoor om een leuke kaart zelf online te ontwerpen met een eigen foto en tekst. Makkelijk, mooi en snel resultaat. Maar nu kan het nog beter! Met je kerstwensen kan je meteen ook een goed doel steunen! Het principe is eenvoudig en bestaat al  jaren voor bedrijven, maar ook jij  kan nu privé je engagement tonen!

Goede doel kerstkaarten.

Hoe ga je te werk?

Een goed doel steunen met Tadaaz is helemaal niet moeilijk. In deze simpele stappen bestel je de mooiste kaarten & toon je je engagement:

  • Kies een leuke kaart uit het aanbod
  • Maak die helemaal naar je zin met eigen foto’s en tekst
  • Klik op bestellen
  • Kies onderaan welk goed doel je wilt steunen: KiKa of KWF (het logo komt dan op de achterkant van je kaart te staan)
  • Maak een verschil

Met KiKa en KWF werkt Tadaaz trouw samen. Elke kaart uit het kerstaanbod kan je dan ook bestellen ten voordele van één van beide organisaties.

Je kan in onze editor ook al kiezen om een goed doel te steunen door naar de achterkant van je kaart te gaan en dan in de linkerkolom (pc) of onderaan (mobiel) te klikken op ‘Goed doel’. Als je daar een goed doel kiest zie je meteen waar het logo op je kaart komt te staan.

KiKa: ieder kind kankervrij.

Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker. Inmiddels overleeft 81% van deze kinderen de eerste vijf jaar na de diagnose. Mede dankzij de onderzoeken die KiKa financiert. Want zo’n 20 jaar geleden lag dit nog rond de 72%. Een duidelijk bewijs dat onderzoek écht helpt en 100% kans op genezing steeds dichterbij komt.  

Deze onderzoeken waarin KiKa investeert richten zich op verschillende thema’s. Denk aan betere medicijnen, minder pijn tijdens behandelingen, meer kans op genezing en een hogere kwaliteit van leven voor patiënten, ook na behandeling.

Ook geven we voorlichting over kinderkanker. KiKa is het enige goede doel in Nederland dat investeert in onderzoek dat zich specifiek richt op alle vormen van kinderkanker.

Dankzij steun van onze klanten konden we met Tadaaz de afgelopen jaren al meer dan €200.000 schenken aan KiKa. 

KWF: Kanker raakt ons allemaal.

Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. De gevolgen zijn vaak overweldigend. Als je het zelf hebt. Maar ook als je iemand kent met de ziekte. Voor al die miljoenen mensen maken we al ruim 70 jaar het verschil.

KWF bestrijdt niet alleen de ziekte, maar zet zich ook in voor een beter leven met en na kanker. We financieren levensveranderend onderzoek waar mensen snel iets aan hebben. En lobbyen voor het snel bereikbaar maken van dure geneesmiddelen. We zorgen voor initiatieven die mensen ondersteunen, zoals centra voor leven met en na kanker en het platform kanker.nl.

KWF mobiliseert heel Nederland voor haar missie: minder mensen die kanker krijgen, meer mensen die genezen en meer mensen die beter leven met en na kanker. Omdat er zoveel is om voor te leven. KWF. Tegen kanker. Voor het leven.

Een klein gebaar met grote betekenis.

Ook voor jou is het slechts een klein gebaar, een goed doel sturen met de keuze van je  kerstkaart.Want uiteindelijk draait het daar toch om in de kerstperiode…  Je warmste wensen versturen en mensen helpen die het echt nodig hebben!

Een goed doel steunen met je kerstkaart is zowel mogelijk bij onze familie kerstkaarten als bij zakelijke kerstkaarten. Zo geven we iedereen de kans om een steentje bij te dragen aan een wereld zonder kanker. 

Ina Desplenter
Ina Desplenter

Voor een feestje ben ik altijd te vinden. Mijn hart maakt dan ook een sprongetje als ik een prachtige uitnodiging uit mijn brievenbus mag vissen. Ik vind het altijd spannend om de omslag open te maken, want het is toch altijd een beetje een verrassing hé? Van wie komt het kaartje? Voor welke gelegenheid?... De kerstperiode vind ik dan ook echt superleuk. Dan kijk ik elke dag in mijn brievenbus in de hoop daar nieuwe kaartjes te vinden.

Artikelen: 22

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *