3x inspiratie voor een aankomstkaartje adoptie.

Mogen jullie binnenkort een adoptiekindje verwelkomen? Van harte gefeliciteerd! Met een adoptiekaartje voor familie en vrienden zorg je meteen voor een warm welkom. Een adoptiekaartje ontwerpen kan je heel eenvoudig door een geboortekaartje om te vormen. We geven je alvast wat inspiratie!

Geboortekaartje adoptie kraft met foto.

Verwelkom jullie zoon of dochter met dit leuke kaartje. Neem een foto van jullie kersverse gezin en laat hem shinen op het aankomstkaartje. Voor dit kaartje gebruikten onze ontwerpers dit hippe geboortekaartje in kraftlook.

Getekend adoptiekaartje met schommel.

Ons tweede kaartje is heel bijzonder. Dankzij de symbolen in de symbolenbib kan je het kindje aanpassen zodat het kaartje helemaal aansluit bij jullie gezin. Heb je al een kindje? Dan kan je ook grote broer of zus een plaatsje geven op dit kaartje. Zelf voor Minoes de poes of Vlekkie de hond zijn er aangepaste symbolen voorzien. Zo voelt jullie kindje zich meteen thuis. Voor dit kaartje werden onze ontwerpers geïnspireerd door ons ovaal geboortekaartje met kindje op schommel.

Ook onze andere kaartjes uit deze collectie lenen zich perfect voor het maken van een adoptiekaartje op maat van jouw gezin. 

Picture perfect adoptiekaartje.

Als laatste geven we je nog deze kaart mee. Heb je al wat meer foto’s van je kindje? Dan is deze kaart super leuk. Het drieluik is perfect om een heleboel foto’s op kwijt te kunnen en er is nog voldoende ruimte voor een leuk tekstje. Deze kaart is gebaseerd op ons drieluik geboortekaartje met foto’s.

Uiteraard kan je van elk geboortekaartje, communiekaartje of zelf feest uitnodiging een leuk aankomstkaartje voor adoptie maken. Laat je creativiteit de vrije loop of ga nog een stap verder en start met een blanco kaart die je helemaal zelf ontwerpt.

Ina Desplenter
Ina Desplenter

Voor een feestje ben ik altijd te vinden. Mijn hart maakt dan ook een sprongetje als ik een prachtige uitnodiging uit mijn brievenbus mag vissen. Ik vind het altijd spannend om de omslag open te maken, want het is toch altijd een beetje een verrassing hé? Van wie komt het kaartje? Voor welke gelegenheid?... De kerstperiode vind ik dan ook echt superleuk. Dan kijk ik elke dag in mijn brievenbus in de hoop daar nieuwe kaartjes te vinden.

Artikelen: 22

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *