Je verloving aankondigen in stijl

verloving

Je hele leven ben je op zoek naar die ene persoon, jouw soulmate. En als je die eindelijk hebt gevonden, kan niets jullie nog uit elkaar houden. Zo’n unieke gebeurtenis kan je niet onopgemerkt laten voorbijgaan! Laat je inspireren door volgende voorbeelden om je verloving aan de hele wereld te laten weten.

 

Surprise video voor je familie en vrienden

Op een zonnige dag krijgen al je vrienden en familieleden plots een mailtje van jullie in hun mailbox. Geen onderwerp, geen tekst, alleen maar een link. Een link die hen meeneemt naar jullie filmpje waarin jullie op superleuke wijze laten zien dat jullie verloofd zijn. In het voorbeeld hieronder zie je dat de bruid en bruidegom op ‘zoektocht’ gaan naar verschillende letters. Als ze terug thuis zijn, spellen ze met de letters hun boodschap voor al hun vrienden en familie:

Ga je liever ‘all out’ en zie je het graag groots? Dan kan je jullie aankondiging aanpakken als dit koppel uit New York en meteen voor de ‘wedding movie trailer’ gaan!

 

Bron:Vimeo.

Stijlvol en efficiënt: save-the-date kaartjes 

Wil je vermijden dat vrienden en familie je grote dag gaan missen? Stuur voor de trouwuitnodiging dan al een minder officiële uitnodiging: een save-the-date kaart! Zo verzeker je dat iedereen op de hoogte is en kan je tegelijk je creativiteit laten zien. Als je al een filmpje hebt gemaakt voor je verloving kan je die altijd aan de kaart toevoegen als URL, USB-stick of CD!

verloving aankondigen save the date

Mee met je tijd: ga voor een digitale verlovingsaankondiging

Met smartphones die niet stilstaan door de Facebook en Whatsapp meldingen, tablets die de gekste spelletjes bevatten en mobiel internet dat ons in staat stelt om iedereen overal te bereiken, is een digitale verlovingsaankondiging nog eens zo gek niet.

Met een eigen verlovingswebsite kan je zowat alle kanten op. Een unieke tijdlijn van jullie verhaal, de wie-wat-waar-wanneer van jullie huwelijk, een countdown tot jullie huwelijk, enzovoort!

Een leuk voorbeeld uit België is de website http://www.legen-waitforit-dary.be/ die een countdown toont, belangrijke info voor het feest deelt en uiteraard enkele snapshots van the happy couple zelf.

 verloving aankondigen met website

 

 

You might also like

Geef hier jouw mening