Het leukste geboortekaartje voor je herfst baby.

Verwacht je binnenkort een kleintje? Gefeliciteerd!  De herfst is een prachtig seizoen voor zwangere mama’s. Op het hoogtepunt van je zwangerschap liggen die hete zomerdagen al ver achter je. En maar goed ook, want zwanger zijn en zomerse temperaturen, probeer dan maar eens goed te slapen. 

Toch kan het in de herfst best nog mooi weer zijn. Perfect dus voor wandelingen met je newborn of een wandeling om de bevalling op te wekken als de baby maar niet wil komen. 

Wist je trouwens dat herfstbaby’s volgens wetenschappelijk onderzoek langer leven? Ze doen het trouwens ook vaak beter in de klas. 

Genoeg over de vele voordelen van zwanger zijn in de herfst. Tijd om een passend geboortekaartje te zoeken voor je fall baby. 

Forest friends.

Wie herfst zegt, zegt boswandelingen, vallende bladeren en natuurlijk ook schattige bosdiertjes. Niets is dus leuker dan je kindje verwelkomen met een geboortekaartje met bosdiertjes

Rond geboortekaartje met bosdiertjes
Geboortekaartje droogbloemen met krans en bambi
Getekend geboortekaartje dansende diertjes met naamlabel

Droogbloemen.

Gedroogde bloemen zijn eigenlijk niets meer dan een manier om nog even vast te houden aan alle mooie bloemen die in de lente en de zomer prachtig in bloei staan en dus typisch voor de herfst. Een geboortekaartje met droogbloemen past dus ook perfect bij een herfstbaby. Hieronder onze top 3. 

Geboortekaartje kraft met bloemen en koperfolie | Buromac 581938
Geboortekaartje met droogbloemen en goudfolie
Schattig geboortekaartje met droogbloemetjes

Picture perfect.

Herfst, winter, lente of zomer, een foto van je newborn op het geboortekaartje is heel het jaar door hip en trendy. In onze picture perfect collectie zijn er echter een aantal kaarten die iets meer aan de herfst doen denken. 

Neem nu dit originele geboortekaartje met een foto van jullie kleintje afgewerkt met een kalkpapiertje met een subtiele verwijzing naar de herfst. 

Of wat dacht je van deze twee herfst geboortekaartjes? Prachtige foto collages op een even mooi kaartje. De ene afgewerkt met schattige bosdieren en de ander met een warm lederen labeltje.

Graag eens je favoriete kaartje in het echt zien? Bestel een proefdruk van de herfst geboortekaartjes waar je nog tussen twijfelt en maak zo de keuze in real life. 

Ina Desplenter
Ina Desplenter

Voor een feestje ben ik altijd te vinden. Mijn hart maakt dan ook een sprongetje als ik een prachtige uitnodiging uit mijn brievenbus mag vissen. Ik vind het altijd spannend om de omslag open te maken, want het is toch altijd een beetje een verrassing hé? Van wie komt het kaartje? Voor welke gelegenheid?... De kerstperiode vind ik dan ook echt superleuk. Dan kijk ik elke dag in mijn brievenbus in de hoop daar nieuwe kaartjes te vinden.

Artikelen: 20

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *