Alles voor een picture perfect wedding.

Staan jullie mobieltjes ook vol met leuke foto’s van jullie beide? Laat ze daar niet in vergetelheid geraken, maar gebruik ze op jullie trouwfeest! Persoonlijker wordt het niet.

First things first, de uitnodiging.

Zoek jullie mooiste foto uit en gebruik deze op jullie trouwkaart. Ga voor een foto van toen jullie pas samen waren of wie weet deden jullie ooit een koppelshoot? Heb je in jullie fotoarchief geen passende foto? De perfecte reden om een verlovingsshoot in te plannen!

YES pochette trouwkaart met touwtje, fotostrip en insteekkaartje
Stijlvolle trouwkaart kalk met foto
Hippe trouwkaart met foto (en droogbloemen*)

De feestlocatie a.k.a. a walk through memory lane.  

Druk babyfoto’s af, foto’s van tijdens jullie jeugd…tot nu en neem jullie gasten mee op een reis door de tijd. Hang ze uit in de inkomhal van de feestlocatie, in de toiletten of op een centrale plaats. Voorzie eventueel ook een plek waar gasten hun dubbeltjes uit de photobooth kunnen ophangen. 

Aan tafel.

Er zijn tal van leuke ideeën om de zitplaatsen en tafelnummers mee te delen met aan jullie gasten, maar ook hier kan je leuk gebruikmaken van foto’s. 

Gebruik foto’s van je gasten, druk die af in polaroid formaat en schrijf er het tafelnummer op of hang ze aan waslijntjes per tafel.

Bron: Pinterest

Gebruik foto’s van jullie reizen of leuke momenten in jullie leven en wijs aan elke tafel zo’n foto toe. Druk voor elke gast de bijhorende foto af en laat ze zoeken naar de juiste tafel. 

Of gebruik ons acryl welkomstbord om de tafelverdeling te vermelden. Ook hier kan je leuke foto’s gebruiken en het is een super originele manier om de indeling kenbaar te maken. 

Het fotothema kan je ook doortrekken op je menukaartjes en tafelkaartjes. Je kunt hier echt zo ver in gaan als je zelf wilt. 

Afsluiten met een bedankje.  

Stuur de gasten naar huis met een leuk bedankje in thema. Een snoepzakje met jullie foto of een bellenblaas met foto… De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Eens de fotograaf de foto’s van jullie grote dag doorgestuurd heeft, kan je bedankkaartjes maken. Kies jullie mooiste trouwfoto en bedank jullie gasten in stijl.

Ina Desplenter
Ina Desplenter

Voor een feestje ben ik altijd te vinden. Mijn hart maakt dan ook een sprongetje als ik een prachtige uitnodiging uit mijn brievenbus mag vissen. Ik vind het altijd spannend om de omslag open te maken, want het is toch altijd een beetje een verrassing hé? Van wie komt het kaartje? Voor welke gelegenheid?... De kerstperiode vind ik dan ook echt superleuk. Dan kijk ik elke dag in mijn brievenbus in de hoop daar nieuwe kaartjes te vinden.

Artikelen: 20

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *