Het mooiste geboortekaartje voor jullie kerstkindje

Jullie verwachten een kindje, gefeliciteerd! En als kers op de taart is jullie uitgerekende datum 25 december, wat een toeval. Een speciale datum vraagt om een speciaal geboortekaartje. Maar waar vind je zo’n kaartje? We’ve got you covered! 

In eerste instantie zien onze geboortekaartjes er misschien niet zo ‘kerstig’ uit, maar dankzij onze editor toveren jullie eender welk geboortekaartje in een vingerknip om tot een passend kaartje voor jullie kerstkindje. We geven alvast enkele voorbeeldjes die volgens ons echt geschikt zijn voor een kerstbaby.

Christmas proof geboortekaartje

Lief geboortekaartje met silhouet hertjes

Dit geboortekaartje vind je op onze site standaard in het lichtblauw. In een paar kliks wordt dit kaartje omgetoverd naar dit kerstige donkergroen. Op de binnenkant heb je trouwens voldoende plaats om leuk tekstje te schrijven over jullie kerstwondertje. Je vindt dit kaartje via deze link.

Achter- en voorkant
Binnenkant

Een tweeling? Ook dat is geen probleem met dit kaartje, want het is ook beschikbaar in tweeling versie.

Rood geboortekaartje met goudfolie maan en sterren

Ons volgende geboortekaartje is er eentje met goudfolie, een top kerstkleurtje als je het mij vraagt. Standaard is de kaart een soort groenblauwe kleur, maar ook deze tover je in een mum van tijd om in een prachtig rood dat kerst uitstraalt. Op de voorkant is alle tekst en de tekening in goudfolie. Dit zie je niet op onderstaand voorbeeld, maar het is overduidelijk in de editor. Je vind dit kaartje hier.

Achter- en voorkant
Binnenkant

Baby proof kerstkaartje

Geen geboortekaartje gevonden dat jullie christmas proof kunnen maken? Duik dan in ons aanbod kerstkaarten. Mits een beetje creativiteit tover je een kerstkaartje om in een origineel geboortekaartje voor een kerstkindje. Onderstaande kaart met foto’s is bijvoorbeeld perfect om om te bouwen tot geboortekaartje. Het lijkt iets meer werk, maar het valt goed mee. Onderstaand voorbeeld nam zo’n 10 minuutjes in beslag.

Voorkant
Achterkant

Zwangerschaps aankondiging kerst

Ben je nog maar aan het begin van je zwangerschap en wil je dat graag met kerst aan iedereen laten weten? Dan is een kerstkaart met zwangerschapsaankondiging misschien een leuk ideetje. 

Ina Desplenter
Ina Desplenter

Voor een feestje ben ik altijd te vinden. Mijn hart maakt dan ook een sprongetje als ik een prachtige uitnodiging uit mijn brievenbus mag vissen. Ik vind het altijd spannend om de omslag open te maken, want het is toch altijd een beetje een verrassing hé? Van wie komt het kaartje? Voor welke gelegenheid?... De kerstperiode vind ik dan ook echt superleuk. Dan kijk ik elke dag in mijn brievenbus in de hoop daar nieuwe kaartjes te vinden.

Artikelen: 21

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *