Kerstdecoratie, de trends voor dit seizoen

De laatste maand van het jaar is aangebroken… Een tijd van traditie, mooi verlichte winkelstraten en prachtige kerstdecoratie in de etalages. De heerlijkste kerstmenu’s komen voorbij en we toveren onze huizen om tot een warme, gezellige plek zodat we de feestdagen door kunnen brengen in heuse ‘winter wonderland’ sferen! Wij laten ons hiervoor inspireren door een prachtig gedecoreerde etalage in kerstsferen van ‘De Verleiding – bloemen en wonen‘ in Terneuzen. Ieder jaar wordt de winkel omgetoverd tot één grote kerstetalage waar je wel even binnen moet kijken! Denk er prachtige muziek bij en je kunt je vast helemaal voorstellen in welke sferen je ondergedompeld wordt…

Maar wat zijn nu eigenlijk de trends in kerstdecoratie voor dit jaar? Wij vroegen het Jeroen, eigenaar van de Verleiding. Hij gaf ons drie tips waarmee je helemaal ‘kerstproof’ èn hip bent dit seizoen. 

Wit gecombineerd met poedertinten

De trendy pasteltinten zijn ook in de kerstdecoratie helemaal in! Combineer deze prachtige poedertinten met wit voor een sprookjesachtig effect! Blijf bovendien met je kerstkaarten ook helemaal in deze stijl en verstuur je kerstwensen in pasteltinten of aquarel-look. Wat een plaatje!

blogverleidingcollage

Mooi klassiek in kerstrood

Deze trend is eigenlijk niet weg te denken, je zou rood bijna traditioneel kunnen noemen! Kerstrood komt bijna elk jaar terug in kerstdecoratie. Van warmrode kerstballen tot tafellopers en van een rode amaryllis tot cadeauverpakkingen. Combineer ook hier jouw kerstkaarten met een kerstrood accent voor een harmonieus geheel deze feestdagen. Voor een heus X-mas effect kun je zelfs je feestjurk aanpassen aan deze ‘rode’ draad!

verleidingcollage

Lovely nature

Last but not least; dit jaar zien we veel invloeden uit de natuur in de kerstdecoraties. Laat je fantasie dus de vrije loop en be creative! Versier je boom bijvoorbeeld met èchte bloemen of maak mooie, grote kerststukken voor je feesttafel. Maak van jouw creatie een foto en plaats deze op je online ontworpen fotokerstkaart. Zo heb je twee vliegen in één klap. Origineel, mooi en helemaal van jezelf!

Met deze tips kan het met je kerstdecoratie -en je kerstkaarten in ieder geval niet misgaan. Wij van Tadaaz wensen jullie prachtige, sfeervolle feestdagen met jouw dierbaren !

Danielle Scheilz
Danielle Scheilz

Reach for the stars, surrender to the flow of life & love to the fullest.. Een quote waar ik helemaal achter sta! Samen met mijn gezin genieten van de mooie dingen in het leven staat voor mij dan ook op nummer 1. Ik werk met veel plezier bij Tadaaz en help de klanten graag verder met hun vragen of opmerkingen zodat ze 100 % tevreden zijn met het resultaat van hun bestellingen. Want wat je Happy Moment ook is –geboorte, huwelijk of een ander feestje – alles moet perfect zijn!

Artikelen: 74

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *