9 keer anders trouwen!

Ga je trouwen en heb je totaal geen idee wat er allemaal mogelijk is op dit gebied. Dan hebben wij  9 leuke bruiloft trends voor jullie verzameld om een idee te krijgen wat er op dit moment helemaal hot is!

 

Laat je inspireren door onderstaande trends;

Bohemian Style

Bohemian is een stijl met veel kant, zachte bloemen, losse krullen, soft make-up, sfeerverlichting, kaarsen en veel natuurlijke details. Je ziet het tegenwoordig steeds meer. Vooral omdat het allemaal niet zo strak moet zijn.  Met deze stijl kan je helemaal los gaan. Van jurk tot pak en van uitnodiging tot tafelsetting. Bohemian is helemaal in.

Thema Wedding.

Dit is een super manier om jullie grote dag te personaliseren. Het mooie aan een thema wedding is dat je er bewust ook al je gasten bij betrekt. Is jullie thema bijvoorbeeld rood. Dan is het ontzettend leuk als alle gasten dan ook iets roods aanhebben. Een thema wedding hoeft niet rood te zijn, het kan ook blauw zijn of iets heel anders bijvoorbeeld Ballroom. Als het maar iets is wat bij jullie past.

Casual Style

De naam zegt het al. Casual. Dus geen grote glitterjurk, geen mega locatie met kroonluchters en zeker geen dresscode. Gewoon een klein zaaltje, rustige aankleding en de gasten kunnen heerlijk als zichzelf komen. Spijkerbroek, slippers alles mag. Want kies je voor casual dan kies je voor eenvoud, gemoedelijk en niet over te top.

Country Wedding

Een Country wedding, super romantisch. Vol karakter en absoluut prachtig ! Tover een schuur om in een mooie trouwlocatie met veel natuurlijke materialen, slingers en oude kisten. Een paar cowboy laarzen erbij en jullie country wedding is een feit.

Golden Glitter

Wie is er niet dol op…glitters! Vooral op een bruiloft.
Ze zijn leuk, ze zijn sprankelend en ze vallen op. Het is vooral leuk omdat je helemaal los kunt gaan met de aankleding. Overal kan je wel iets vinden met glitters en op pinterest kan je een heleboel DIY ideetjes vinden om zelf leuke decoratie te maken.

Bron: Pinterest

Lots of colors

Van deze trend worden we vrolijk. Veel kleuren samen laten zien dat het een feestelijke gelegenheid is. Ga bijvoorbeeld voor veel verschillende bloemen. Niet alleen op tafel, maar ook als decoratie voor de complete feestruimte. Ook een mooie gekleurde trouwjurk past perfect in dit plaatje. Nu nog en ook een trouwkaart in kleur erbij en jullie eigen vrolijke trouwdag kan beginnen.

Less is more

Een simpele rustieke uitstraling op je bruiloft is ook helemaal in op dit moment. Om het rustig te houden heb je eigenlijk helemaal niet zo veel nodig. Wat schelpjes, houten decoratie, een paar mooie planten en bloemen en klaar. Het leuke aan deze trend is dat niet alles matching moet zijn. Gewoon een paar kleine items hier en daar is al genoeg.

Fun Fun Fun

Photoboots, heerlijke ijskraampjes en grappige muurposters. Plezier hoor echt bij een trouwerij. En helemaal als iets te doen is. Pas er wel voor op dat het niet teveel wordt. Houd daarom de basis rustig zorg ervoor dat er ook nog voldoende ruimte is om lekker te dansen.

Bron: Pinterest

Vintage/ Reto

Dit is een stoere stijl. Een leuke mix van oude en jonge spullen. Denk aan een leuke oldtimer, bolhoedjes en lots of vintage decoratie. Maar ook mooie kleurige bloemen, kandelaars en kroonluchters passen perfect bij deze stijl. Je kan je dus helemaal laten gaan met vintage accenten in zowel jullie bruidskleding als met de decoratie.

Standaard afbeelding
Marion Dieleman

Mijn inspiratie en ervaring deel ik graag met iedereen! Daarom is het schrijven van een blog op Tadaaz de ideale plek om zo mijn belevingen en tips met jullie te delen. Er is over elk belangrijk moment in je leven wel iets te vinden. Daarom hopen we mensen door onze blogs te inspireren en assisteren om dé perfecte kaart te kiezen voor jullie bijzondere moment.

Artikelen: 52

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.