Een vlaggenlijn geboortekaartje: een feestelijke aankondiging!

Met je geboortekaartje wil je de hele wereld laten zien hoe gelukkig jullie zijn met de geboorte van jullie zoon of dochter. Omdat elke baby uniek is, laten we hier graag onze suggestie voor een origineel geboortekaartje zien: de vlaggenlijn!

Eco vlaggenlijn bruine beer

Een originele geboortekaart met een vlaggenlijn

Een vlaggenlijn is een origineel geboortekaartje dat bestaat uit drie of vier driehoekige kaartjes die met een lintje bij elkaar worden gehouden. Het vrolijke geboortekaartje zorgt meteen voor dat  feestelijk gevoel dat perfect bij de geboorte van jouw kindje past.

Als je een vlaggenlijn geboortekaartje bestelt, ontvang jij thuis de losse driehoekjes en een kleurig lintje. Een feestelijke manier om jullie kleintje aan de wereld voor te stellen, dat is zeker! De ontvangers van jullie babykaartje krijgen vast en zeker meteen een feestelijk gevoel als ze deze bijzondere kaart uit de envelop halen.

Geboortekaartje vlaggenlijn voor jongens

Een zoontje op komst? Hier vind je een aantal suggesties om de geboorte van jullie mannetje met een mooi en origineel kaartje aan te kondigen. Blauw blijft het goed doen, maar ook beige, mintgroen of rood zijn geschikte kleuren voor een vlaggenlijn geboortekaartje. Met een leuke tekening of een foto van jouw kindje heb je meteen een originele kaart.

Vlaggenlijn voor jongens

 

Vlaggenlijn voor meisjes

Roze is nog steeds de kleur bij uitstek voor een geboortekaartje voor een meisje. Die kleur kan je dus zeker gebruiken voor een vlaggenlijn geboortekaartje voor meisjes. Gecombineerd met  een lief figuurtje is dit de perfecte manier om de komst van jullie kleine meid aan te kondigen!

Vlaggenlijn als geboortekaartje voor tweelingen

Ook voor de geboorte van een tweeling is een vlaggenlijn een perfect geboortekaartje. Elk baby’tje krijgt zijn of haar eigen driehoekje, en hou de twee andere driehoekjes voor een leuk motiefje of de datum. Krijg je een zoontje en een dochtertje? Dan kan je voor een kaartje met twee verschillende kleuren kiezen.

tweeling-geboortekaartje-vlaggenlijn-TA05500-1600056-03-1 tweelingkaartje-vlaggenlijn-meisjes-TA05500-1600052-03-1

Combineer je vlaggenlijn geboortekaartje met de kraambedankjes

Je kan de stijl van jouw vlaggenlijn geboortekaartje perfect doortrekken naar bedankjes voor jouw kraambezoek. Kies voor dezelfde materialen en kleuren als het geboortekaartje zodat alles een mooi en feestelijk geheel wordt.

banner_2

Standaard afbeelding
Lies Jonckheere
Artikelen: 33

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.