Coronavirus –Jullie trouwfeest uitstellen tot 2021

Je bent al maanden bezig met het plannen van jullie trouwfeest. Maar nu is dit virus genaamd Covid-19 Coronavirus gekomen om jullie huwelijksplannen te verstoren. We weten dat grote evenementen deze zomer allemaal zijn afgelast, maar hoe zit het nu met bruiloften? Als toekomstige bruid- en bruidegoms hebben jullie antwoorden nodig op de vraag of jullie huwelijksplannen moeten worden herzien. Je hebt al zoveel tijd besteed aan het uitwerken van de details en ook hebben jullie waarschijnlijk al een deel van jullie huwelijksbudget uitgegeven. Het uitstellen van jullie trouwfeest tot het najaar van 2020 of tot 2021 is geen eenvoudige beslissing. Wij zullen jullie helpen met geven van informatie over het uitstellen van jullie trouwdatum.

Kunnen we in deze periode van het Covid-19 Coronavirus ons huwelijk door laten gaan?

Momenteel worden de meeste huwelijken die tijdens de periode tot 1 juni 2020 zouden plaatsvinden, geannuleerd. De officiële huwelijksvoltrekking mag wel plaatsvinden onder beperkte omstandigheden maar horecagelegenheden mogen het trouwfeest niet ontvangen. Maar hoe zit het met bruiloften die na 1 juni gepland stonden? Wat gebeurt er als jullie je trouwfeest hadden gepland voor in juni, juli of augustus dit jaar?

Volgens de versoepelde maatregelen vanaf 1 juni 2020, mogen er weer huwelijksfeesten plaatsvinden met beperkte aantallen gasten. Er zullen dan tot 30 gasten aanwezig mogen zijn op een trouwfeest en er dient een afstand van 1,5 meter te worden aangehouden. Vanaf 1 juli 2020 zullen de maatregelen wederom versoepeld worden en mogen er tot 100 personen samenkomen en worden toegelaten in horecagelegenheden die op voorhand gereserveerd waren.

 

reporter son mariage en 2021

 

Trouwen in het najaar 2020

Zou jullie bruiloft in de zomer plaatsvinden, maar stellen jullie de bruiloft liever uit tot later voor de veiligheid van jullie dierbaren? Het siert jullie om rekening te houden met jullie dierbaren. Iedereen zal het begrijpen.

Vanaf 1 september 2020 zullen er opnieuw versoepelingen plaatsvinden, houd deze goed in de gaten. Oriënteer je op trouwen in het najaar, zoek inspiratie bij andere koppels die in het late najaar of in de winter getrouwd zijn. Voordeel is dat je geen rekening hoeft te houden met het weer: je kunt standaard met een binnenlocatie rekening houden. Trouwen in het najaar of in de winter kan ook zo zijn sprookjesachtige charme hebben.

 

© Yann Mignonet x wedding planner Happy Beautiful Days

Waarom je huwelijk uitstellen tot 2021?

  • Om niemand voor moeilijke keuzes te stellen of in ongemakkelijke posities te brengen, adviseren wij om het trouwfeest uit te stellen tot 2021. Je trouwt maar één keer in je leven, dus het is uit den boze dat de organisatie van je bruiloft in allerijl gebeurt! Jullie moeten volledig achter jullie bruiloft staan, wat betekent dat je bepaalde fasen van de huwelijksvoorbereidingen zult moeten herwerken.
  • Het is belangrijk om elk detail te perfectioneren en om van deze dag een onvergetelijk moment te maken. Deze dag moet een blijvende indruk achterlaten!
  • Hebben jullie speciaal het voorjaar of de zomer uitgekozen als trouwmoment? Dan breekt dit moment opnieuw aan in 2021! Ook kunnen jullie dan op hetzelfde tijdstip jullie huwelijksreis eraan plakken als dat jullie dit jaar van plan waren.
  • Een trouwdatum is iets magisch. Vaak hebben jullie deze datum al langer in gedachten. Het kan voor jullie veel betekenen om deze datum opnieuw te kiezen in 2021.
  • In 2021 zijn vaak alle mogelijke data en locaties nog beschikbaar. Jullie hebben dan nog ruime keuze en volop tijd om alles voor te bereiden.

© Madame B x wedding planner Lush & Loved

Nieuwe trouwdatum vastgesteld? Stuur een change-the-date kaart naar jullie dierbaren!

Hebben jullie een nieuwe trouwdatum gevonden en vastgelegd? Wat een goed nieuws! Jullie zullen vanaf nu de druk voelen afnemen en rustig kunnen nadenken over hoe jullie de gasten hiervan op de hoogte gaan brengen.

Hebben jullie een paar maanden geleden al trouwkaarten verstuurd met de oude trouwdatum? Wij vertellen hoe je ze op een originele manier op de hoogte kunt brengen van deze uitgestelde trouwdatum.

Om te voorkomen dat jullie een eenvoudige e-mail of SMS versturen om hen op de hoogte te brengen van jullie uitgestelde bruiloft, hebben we bij Tadaaz change-the-date kaartjes ontworpen. Een goede manier om hen te verrassen met dit goede nieuws en ze meteen deze nieuwe datum in de agenda te laten zetten.

 

Liefhebbers van reizen & globetrotters: kies voor de vliegticket change-the-date-kaart

Voor de reislustigen hebben we een origineel kaartje bedacht: dit change-the-date vliegticket. Met deze originele kaart kunnen jullie laten weten dat de vlucht naar uw nieuwe avontuur tijdelijk is vertraagd. Je stuurt ze al het vliegticket met de nieuwe datum. Een mooie manier om ze de nieuwe datum vakkundig te laten weten!

https://tadaaz.nl/change-date-kaartjes-trouwdatum-uitgesteld

 

Voor een chique bruiloft, stuur deze chique change-the-date kaart

Wat jullie bruiloftsthema ook is, deze change-the-date kaart past perfect bij ieder thema! Chic en elegant, deze kaart zal jullie dierbaren op de hoogte brengen van het uitstel van jullie bruiloft. Je kunt de kaart personaliseren met een lief woordje op de achterkant. Personaliseer en wijzig de datum van de kaart eenvoudig: een nuchter en chique kaart.

https://tadaaz.nl/change-date-kaartjes-trouwdatum-uitgesteld

 

Standaard afbeelding
Marion Dieleman

Mijn inspiratie en ervaring deel ik graag met iedereen! Daarom is het schrijven van een blog op Tadaaz de ideale plek om zo mijn belevingen en tips met jullie te delen. Er is over elk belangrijk moment in je leven wel iets te vinden. Daarom hopen we mensen door onze blogs te inspireren en assisteren om dé perfecte kaart te kiezen voor jullie bijzondere moment.

Artikelen: 52

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.