Geboortekaartje jungle: de nieuwe collectie!

Voor het ontwerp van het geboortekaartje van je baby heb je zoveel keuze. Het is natuurlijk een onvergetelijke gebeurtenis en dan mag (of moet) het wel iets speciaal zijn. Een geboortekaartje jungle is een absolute topper momenteel!

 

Voor de geboorte van jullie baby kan je kiezen voor een altijd terugkerend thema op geboortekaartjes, namelijk dieren. Met Tadaaz bieden we jullie nu een hoop nieuwe kaartjes in dit jungle thema

 

geboortekaartje jungle

Wat dacht je van een schattige giraf of een stoere beer? Een geboortekaartje jungle is zowel voor jongens als voor meisjes een goed idee! Leuk om het kaartje helemaal te personaliseren en er zo je eigen ding van te maken.

Geboortekaartje goudfolie, zilverfolie of koperfolie 

Er is momenteel geen grotere trend dan geboortekaartjes met goudfolie. De folie gedrukt op je geboortekaartje zorgt voor een exclusieve en klassevolle look. 

 

Je kiest nog altijd voor jouw eigen ontwerp met folie elementen. Elk kaartje met folie straalt meteen luxe uit maar kan ook een stoere of schattige afwerking krijgen. Zo biedt de nieuwe jungle collectie een prachtige afwerking met wilde jungle dieren en planten. 

 

Jungle geboortekaartje met goudfolie

Jungle paspoort met goudfolie

 

Geboortekaartje giraf

Maak je eigen kaartje met een giraf op, dat is zo schattig. Plaats er de naam van je kindje op en het geeft meteen een leuk gevoel. 

 

De giraf is een zachtmoedig en vredelievend dier, wat heel mooi eigenschappen zijn om op het geboortekaartje van jullie kindje te plaatsen. De giraffen look zorgt voor een wauw-gevoel bij jou, maar sowieso ook bij je vrienden en familie wanneer zij het kaartje ontvangen. 

 

Ook de prachtige giraf kaartjes worden met goudfolie gedrukt. Dit zorgt voor een stralend eindresultaat. 

 

Jungle geboortekaartje met giraffen en goudfolie

Staand geboortekaartje met giraf en goudfolie

 

Geboortekaartje beer

Een schattige beer op het geboortekaartje van je kleine zoontje of dochtertje plaatsen? Dat is een goed idee, want een beertje zorgt voor een lief ontwerp. Het kaartje wordt afgewerkt met folie, zo straalt het design van je kaart helemaal. 

 

Maak er vervolgens helemaal jullie eigen ding van, door het te personaliseren met de naam van je kindje, de geboortedatum, tijdstip van geboorte, lengte, gewicht, … En als je dat leuk vindt, kun je zelfs de achtergrondkleur van het kaartje veranderen.   

 

Geboortekaartje met pantermotief, beertje en goudfolie

Geboortekaartje met kindjes en beer

 

 

 

 

You might also like

Geef hier jouw mening