Geboortekaartjes lente: ontdek een frisse nieuwe collectie!

De zon schijnt volop en de bloemetjes staan in bloei. Wat heerlijk, die lentekriebels! Maak de geboorte van jullie kleintje wereldkundig met dezelfde vrolijke twist. Want deze geboortekaartjes lente bezorgen iedereen een ‘happy feeling’. Designs met zachte kleuren, bloemetjes of eucalyptus typeren deze frisse collectie.

 

Ga voor het mooiste geboortekaartje in lente thema met bijpassende bedankkaartjes en bedankjes voor een prachtig geheel. Zo kondigen jullie je voorjaars-wondertje in stijl aan! 

 

geboortekaartjes lente

Hip geboortekaartje met eucalyptus

Verwachten jullie binnenkort een kindje? Dan verdient jullie baby de hipste geboortekaart die er bestaat, om te versturen aan familie en vrienden. En dat is dit stijlvolle geboortekaartje met eucalyptus takjes en goudfolie absoluut. 

 

Eucalyptus is namelijk heel trendy op dit moment, maar toch tijdloos. Het is de perfecte combinatie die je wenst voor je geboortekaartje. Nu je dierbaren verbazen en later nog steeds net zo blij zijn met je keuze. Bovendien zorgt de goudfolie waarmee dit kaartje is afgewerkt voor een chique look! Een match made in heaven dus.

 

Lente geboortekaartje met eucalyptus en goudfolie      Babyborrel uitnodiging eucalyptus

 

Lief geboortekaartje met bloemenkrans

Je kleintje in je armen houden, dat is liefde op het eerste gezicht! Dit fleurig geboortekaartje met bloemenkrans en goudfolie is het perfecte geboortekaartje voor een lief meisje. 

 

De aquarel illustratie met bloemen in zachte pastelkleurtjes maakt het kaartje erg romantisch. En dankzij de afwerking met goudfolie, toont dit kaartje bovendien erg feestelijk. Ideaal om de geboorte van jullie dochtertje te vieren! 

 

Lente geboortekaartje met bloemenkrans      Babyborrel uitnodiging met bloemenkrans en goudfolie

Boho geboortekaartje met palmbladeren

Heerlijk dromen van een tropisch oord met dit uniek geboortekaartje in boho stijl. Verwelkom je kleine schat op trendy wijze met botanische invloeden en goudfolie voor een luxe look!

 

Boho lente geboortekaartje met goudfolie    

 

Schitterende goudfolie accenten

Laat de naam van jullie kleine meisje of jongen schitteren in goudfolie voor een luxueuze uitstraling. De ideale manier om die mooie naam in de kijker te zetten. En dat mag wel, want een naam kiezen was wellicht niet zo simpel. Pak er daarom extra mee uit op je geboortekaartje! 

 

Dankzij de roze aquarel op dit geboortekaartje voor meisjes, komen de goudfolie accenten nog beter tot zijn recht! Een plezier om naar te kijken wanneer het kaartje fonkelt in het licht. Het verdient daarom ongetwijfeld een mooi plekje bij jullie dierbaren thuis.

 

Lente geboortekaartje met roze aquarel en goudfolie      Bedankkaartje met aquarel en goudfolie

Proefdrukje van je favoriete geboortekaartje bestellen

Een origineel geboortekaartje maken gaat heel eenvoudig met onze online editor. Kies je favoriete kaartje uit onze collectie en pas het design naar wens aan. Personaliseer je gekozen ontwerp met de naam en/of een lieve foto van jullie kindje. 

 

Sla je ontwerp op of bestel meteen een proefdruk. Op die manier kan je jouw eigen ontwerp en de kwaliteit zelf bij je thuis ontdekken. Dan ben je er alvast zeker van dat dit het geboortekaartje van jullie dromen is. 

 

Bijpassende bedankjes voor een prachtig geheel

Van babyborrel uitnodiging tot gepersonaliseerde cadeaus, match alles heel eenvoudig met je lente geboortekaartjes! Kies voor bijpassende bedankjes en bedankkaartjes met hetzelfde design of dezelfde kleuren, motiefjes en afwerking. Zo zorg je voor het perfecte geschenkje om je dierbaren te verrassen!

 

Doopsuiker eucalyptus     Boho doopsuiker

Ben je na het zien van deze lente geboortekaartjes benieuwd naar nog meer hippe geboortekaartjes? Ontdek dan snel ons volledig aanbod en kies uit een brede waaier aan stijlen en thema’s. Heb je bijkomend nog vragen of hulp nodig bij het maken en bestellen van jouw originele geboortekaartjes? Neem dan contact op met Team Tadaaz.

 

Lise Desmet
Lise Desmet

Als Brugse twenty-something breng ik uiteraard heel veel tijd door op social media. Even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren... Quality time met mijn vriend, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz! Cards for happy moments maken mij extra happy :)!

Artikelen: 159

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *