Ontdek de originele trouwring die bij je past

Het pronkstuk van alle komende feestjes en uitstappen: je trouwring! Vrienden en familie willen hem zo graag zien, en jij loopt er maar al te graag mee te pronken. Maar welke ring zie jij het liefst rond je vinger? Diamonds are a girl’s best friend, toch? Misschien is het voor jou eens tijd voor wat anders. Je trouwring is uniek, net als jij, zorg daarom dat hij bij je past. Ontdek in dit artikel de originele trouwring die perfect bij je past.

 

De kans bestaat natuurlijk dat jij deze originele trouwring niet zelf mag kiezen, maar dan geef je je toekomstige man toch even een subtiele hint. Toon je favoriete ring en zeg  ‘Kijk schat, hoe mooi is dit?’. Dat snapt hij ongetwijfeld.

Minimalistische trouwringen

Groter is niet altijd beter, dat bewijzen deze originele trouwringen heel goed. Een grote diamant hebben ze niet nodig, ze halen hun schoonheid uit de speciale vorm.

Tie the knot

Op deze speciale dag binden jullie zowel letterlijk als figuurlijk de knoop. Deze trouwring is heel fijn en subtiel. De taaie matroosknoop is natuurlijk een mooie weerspiegeling van jullie sterke relatie.

 

originele trouwring met knoop in

Bron: Pinterest

Met een twist

Deze trouwring is een moderne kijk op het oneindigheidsteken. In de voorkant van het ringetje zit een twist, heel speciaal. Dit roségouden ringetje is met het fijne bandje perfect voor haar en de dikkere band voor hem.

 

originele rose gouden trouwring met een twist

Bron: Pinterest

Originele trouwring met verborgen verrassing

Deze trouwringen zien er zeer eenvoudig uit, maar hebben een verborgen verassing. Ze zijn extra persoonlijk door een klein accentje, als dat geen romantisch gebaar is.

Geheim berichtje

De binnenkant van deze ringen verschuilt een lief en persoonlijk berichtje. Dit is een moderne en originele versie van een gegraveerde trouwring. Zelfs als je hem even van je vinger schuift is hij nog altijd bij je.

 

originele trouwring met verborgen berichtje

Bron: Pinterest

Als puzzelstukjes in elkaar

Jij en je partner passen als puzzelstukjes in elkaar, net als deze originele trouwringen. Bij het samen schuiven van deze ringen verschijnen bijvoorbeeld je initialen of een klein hartje. Kies zelf iets wat jullie relatie typeert. Ze brengen het beste in elkaar naar boven, net als jij en je partner.

 

originele trouwring bij elkaar schuiven

Bron: Pinterest

Trouwringen van de wereld

Zijn jij en je toekomstige man echte globetrotters en super avontuurlijk? Dan is een grote ring niet zo handig. Deze twee originele trouwringen zitten nooit in de weg bij de grootse avonturen die jullie samen zullen beleven.

Jij bent mijn wereld

Als jij en je partner het liefst samen de wereld rond reizen zijn deze ringen the perfect fit voor jullie. Op deze ringen is namelijk de wereldkaart gedrukt, toepasselijker kan bijna niet. Je partner is toch niets minder dan de wereld? Met dit juweel kan je al beginnen genieten van jullie volgende bestemming die jullie bezoeken tijdens je huwelijksreis.

 

originele trouwring wereldkaart

Bron: Pinterest

Voor altijd

Als je helemaal geen fan bent van goud- of zilverkleurige juwelen is deze houten trouwring de perfecte oplossing. Bomen staan symbool voor een lang leven, en dat leven wil je natuurlijk met je toekomstige man doorbrengen. Is deze originele trouwring iets voor jou?

 

originele trouwring hout en zilve

Bron: Pinterest

Bij deze originele trouwringen horen natuurlijk ook originele huwelijksuitnodigingen. Deze kan je bij Tadaaz vinden.

Anna Coucke
Anna Coucke

Als laatstejaarsstudente is het belangrijk om tussen het schoolwerk door te genieten van de happy moments. Zo maak ik graag een halfuurtje vrij om met mijn hond te gaan wandelen of neem ik met plezier de fiets om kleine verplaatsingen te doen (als het zonnig is ten minste). Ook ben ik graag bezig met sociale media, maar niets laat mij zo breed lachen als een traditionele uitnodiging in de brievenbus. Dat kan geen enkele elektronische uitnodiging evenaren.

Artikelen: 41

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *