Een prinsessenfeest voor je dochter? Zo pak je het aan

 

Prinsessenfeestje voor kleine meisjes verjaardag

 

Er gaat niets boven de glimlach op het gezicht van je dochter en natuurlijk doe je niets liever dan haar verwennen, laat ze daar maar niet achter komen… Je zou het liefst willen dat ze voor altijd zo klein en schattig blijft, toch komt haar verjaardag steeds dichterbij. Wat een kans om haar in de bloemetjes te zetten met een heus prinsessenfeest. Denk aan een overdosis glitter, roze ballonnen, prinsessenjurkjes en tiara’s, iets waar bijna elk meisje van droomt. Met deze tips organiseer jij het beste prinsessenfeest ooit!

Girly uitnodiging voor je prinsessenfeest

Het perfecte feestje begint met de juiste gasten. Nodig alle beste vriendjes en vriendinnetjes van je kleine meid uit met deze super girly verjaardagsuitnodigingen. Zorg dat deze uitnodigingen helemaal bij de jarige passen. Maak ze 100% persoonlijk door het kaartje aan te passen met de juiste naam, leeftijd en details van het feest.

Prinseswaardige activiteiten

Organiseer niet te veel activiteiten, prinsessen houden niet van een te druk schema. Ze beginnen vanzelf tikkertje te spelen of de hond te aaien. Bij elke prinsessenverjaardag is een limonade pauze is een must.

Zelfgemaakte tiara’s

Elke prinses heeft een tiara nodig, laat de kinderen deze zelf decoreren. Je hebt alleen parels, stickers en glitter nodig om de feestvarkentjes uren bezig te houden. Een stukje uitgesneden karton of roze velt gebruik je als kroon. Ook andere koninklijke sieraden kunnen gemaakt worden van de restjes.

 

zelf tiara's maken activiteit prinsessenfeestje diy

Bron: Pinterest

De prinses en de kikker

De highlight van elke prinsessenfilm: true loves kiss. Print een afbeelding van een kikker en laat de prinsessen deze met rode lippen en geblinddoekt kussen. Wie kan eerst de lippen raken?

 

Activiteit prinsessenfeestje kus de kikker

Bron: Pinterest

Hartveroverende decoratie

De jarige mag nog eens extra in de kijker gezet worden met zelfgemaakte decoratie. Hier enkele voorbeeldjes:

  • Met deze zelfgemaakte vlaggenlijn versier je bijvoorbeeld de tafel of muren. Kies de mooiste foto van je dochter uit en zet er een persoonlijk tekstje bij.
  • Door bijpassende placemats vormt je prinsessenfeest een mooi geheel. Aan de achterkant zit een kleurplaat waar de kinderen hun creativiteit de vrije loop kunnen laten.
  • Aan de hand van een stijlvolle menukaart weten de prinsessen welke koninklijke hapjes ze op hun bord krijgen deze verjaardag.

decoratie voor een prinsessenfeestje

Bedankjes om te koesteren

Het verjaardagsfeestje is afgelopen, tijd om de gasten bedanken voor alle verjaardagscadeautjes die je dochter heeft gekregen. Je kan deze bedankjes zo origineel maken zoals je zelf wilt. Geef wat lekkers mee of bedank ze met een bedankkaartje. Deze feestelijke snoepzakjes zijn het ideale bedankje voor alle prinsessen. Zo vergeten ze dit feestje nooit meer, en je kleine meid natuurlijk ook niet!

 

bedankjes prinsessenfeest van je dochter roze

 

Geef hier jouw mening