Sketches op jouw bruiloft… yes or no?

We kennen het allemaal wel, leuke grappige sketches op een bruiloft. Vrienden,  familie of collega’s van het gelukkige bruidspaar doen op deze dag hun uiterste best om een glimlach op ieders gezicht te toveren. Het kunnen grappige stukjes zijn, een filmpje met foto’s of zelfs een interview met vrienden en bekenden over het bruidspaar. Hoe dan ook.. het is belangrijk om het leuk en luchtig te houden.

 

blog wedding 1

Bron Pinterest 

Als eerste is het handig om duidelijk te maken of je er voor openstaat of niet. Want zie je het echt niet zitten om tijdens jouw grote dag voor verrassingen te staan? Of dat er foute party- of kinderfoto’s naar boven komen? Dan moet je dit duidelijk van te voren melden aan de ceremoniemeesters. Het zou zonde zijn als ze er veel tijd in steken en jullie er niet van kunnen genieten. 

Maar lijkt het je wél super leuk, laat je dan maar verrassen en geniet met volle teugen van deze dag.

Wat kunnen jullie verwachten?

  • Een boekje met leuke weetjes over jullie van vroeger en nu.. dit valt mee toch?
  • Een ander boekje voor de “volwassenen”, met leuke weetjes over jullie studenten tijd, brommer- of stap tijd.. kan ook nog wel, of krijgen we het hier al warm van?
  • Een filmpje met alle gasten die iets leuks over jullie zeggen.. ooohh hartverwarmend :>
  • Een toneelstukje over een dag uit jullie leven.. hilarisch!!
  • Een stukje waar jullie bij betrokken zijn.. denk maar aan geblinddoekt je man herkennen of andersom..
  • Of een leuk liedje met een tekst over jullie dat iedereen kan meezingen.. oren dicht!
  • Een filmpje met hoe jullie huis er nu uitziet.. denk aan een kleine verbouwing zoals bekers vol water in jullie huis of met folie beplakte deuren… is dit erover 😊?

blog wedding

 Bron pinterest 

We draaien de rollen om..

Kijk dat jullie in ‘the picture’ staan deze dag is natuurlijk vanzelfsprekend.. maar jullie saampjes mogen natuurlijk ook wel iets grappigs bedenken..Wat als je een fotograaf laat komen die op jullie trouwdag foto’s maakt van alle gasten.. en dan heb ik het niet over de gewone mooie foto’s maar de onopgemerkte foto’s. Denk maar aan iemand die net een hap neemt, of iemand die zijn neus snuit. Of een tante die bijvoorbeeld snel stiekem het jasje van je oom recht trekt, iemand die nog iets in zijn mond steekt… Al deze foto’s laten jullie dan op jullie trouwdag na alle ‘leuke stukjes’ op een groot doek afspelen en verbazing maar ook hilariteit spat er van af.

 

Kortom, het is aan jullie om te bepalen of vrienden, familie of collega’s stukjes op jullie bruiloft komen uitvoeren. Want tenslotte is het jullie dag en daar moet je optimaal van genieten!

 

mariage-participatif

Marion Dieleman
Marion Dieleman

Mijn inspiratie en ervaring deel ik graag met iedereen! Daarom is het schrijven van een blog op Tadaaz de ideale plek om zo mijn belevingen en tips met jullie te delen. Er is over elk belangrijk moment in je leven wel iets te vinden. Daarom hopen we mensen door onze blogs te inspireren en assisteren om dé perfecte kaart te kiezen voor jullie bijzondere moment.

Artikelen: 51

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *