3 toffe thema’s voor je communiefeest of lentefeest

Themafeestjes zijn een trend die uit Noord-Amerika is overgewaaid, en daar is je zoon- of dochterlief vast niet rouwig om! Kinderen zijn nu eenmaal dol op feestjes met een rode-draad-verhaal, dat al begint vanaf de uitnodiging en nog lang blijft nazinderen wanneer ze hun bedankje mee naar huis nemen. Ook voor volwassenen is een themafeestje bijzonder leuk om op terug te kijken. Kortom, meer dan redenen genoeg om het communiefeest of lentefeest van je oogappel in een thematisch jasje te steken! Wij geven je alvast drie leuke ideeën om er een onvergetelijk knalfeest van te maken.

1.      Dat verdient een snoepje!

Een communiefeest of lentefeest met een snoepjesthema tovert gegarandeerd een glimlach op het gezicht van alle gasten. Met een mintgroene , rood-witte of pastelroze uitnodiging breng je hen alvast in de juiste stemming! Versier de feestzaal met slingers, ballonnen, servetten, … in gelijkaardige snoepkleurtjes en voorzie voor het feestvarken een heuse piñata. Geef je gasten ten slotte een bijpassend doosje, blikje of snoepzakje gevuld met zoetigheden als bedankje.

Tip: voorzie ook enkele aparte snoepzakjes voor gasten met een suikervrij dieet.

 

 

2.      Een communiefeest voor filmsterren

Staat je zoon of dochter graag in de schijnwerpers? Dan is een filmsterrenthema helemaal op zijn plaats! Met een uitnodiging in de vorm van een filmklapper, krijtbord of een uitnodiging met een vlinderstrikje gooit je communicant al hoge ogen nog voor het feest goed en wel begonnen is.

 

thema communiefeest film

Ontdek meer tips om van je lente- of communiefeest een vip-gebeuren te maken met alles erop en eraan

3.      Covergirl of –boy

Supermodellen in wording zijn ongetwijfeld helemaal te vinden voor een communiefeest met modellenthema. Nodig vrienden en familie uit met een magazine met jouw stralende zoon of dochter op de cover! Geef je gasten tot slot een leuke fotomagneet of spiegeltje met foto mee als bedankje en je kind zal ongetwijfeld nog jaren in menig huishouden blijven pronken in z’n prachtige communiekleding.

Els Vanhooren
Els Vanhooren

Als mama van twee zoontjes, hou ik ervan om Happy Moments extra bijzonder te maken. 'Celebrate the little things' daar draait het om! Ideetjes voor geboortekaartjes, doopsuikerdoosjes, kinderfeestjes, kerst... daar ben ik voortdurend graag mee bezig! Als Tadaaz fan van het eerste uur deel ik graag mijn inspiratie en ideetjes!

Artikelen: 170

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *