5 communie trends voor een perfecte uitnodiging!

De communie van je oogappeltje staat voor de deur en je kunt niet wachten om je familie en vrienden uit te nodigen? Stuur tijdig een kaartje aan de mensen die zeker van de partij moeten zijn! Bovendien biedt een stijlvolle uitnodiging ook de kans om je zoon of dochter nog vóór de bijzondere dag te laten schitteren. Bij Tadaaz kun je je kaartje personaliseren met een foto van je feestneus en een eigen tekst. Check deze vijf communie trends en maak van je uitnodiging een echte eyecatcher!

Communie trend 1: De retrostijl is back

Draagt je kind wel vaker oldschool kleding? Speel die hoogstpersoonlijke stijl dan zeker uit op een originele communiekaart! Een uitnodiging met gekartelde rand of een fotokaart met een zwart-witte sixties filter zetten de unieke stijl van je communiefeest meteen in de verf. Een feest in een gezellige schuur of een ongedwongen tuinfeest: dit kaartje sluit er naadloos bij aan.

Maar ook zonder foto van het feestvarken kun je je uitnodiging helemaal naar je hand zetten. Ons leuk ontwerp op kraft-papier valt op dankzij zijn uitgesneden strikje of hartje. Overigens is hetzelfde ontwerp beschikbaar voor de bedankkaartjes. Zo geef je de aankleding van je volledige feest dezelfde nostalgische look!

Communie trend 2: Laat de ster van de dag stralen!

Feest en goud: dat is een perfecte match die altijd goed is! Dit jaar zijn communiekaartjes glansrijker dan ooit. Zet de naam van het feestvarken in goudfolie op de uitnodiging of kies een communiekaartje met glittereffect, zo breng je de gasten alvast in de feeststemming! Dankzij het sierlijke lettertype lijkt het bovendien alsof je kind het kaartje hoogstpersoonlijk heeft ondertekend.

Communie trend 3: Feestneuzen met fantasie

Heeft jouw kind ook zo’n rijke fantasie? Dan hebben we goed nieuws: aquarel is in 2019 één van de belangrijkste communie trends. Een communiekaart met zachte kleuren laat je communicant en je gasten ongetwijfeld al dromen van het grote feest! Verwen jouw kleine artiest met een kaart vol perzikkleurige of mintgroene verfstreken, of kies voor een kaart met kleurverloop en goudfolie waarbij roze en lichtblauw in elkaar overvloeien. Subtiel en o zo  mooi!

Communie trend 4: Strak en geometrisch 

Wie de perfecte combi zoekt met de sierlijke foto van het feestvarken, komt uit bij een strak ontwerp. De zachte pastelkleuren en de ontwapenende blik van je zoon of dochter komen  helemaal tot hun recht als je ze contrasteert met strakke, geometrische lijnen. De kaartjes van Tadaaz pakken maar al te graag uit met zo’n verrassende look!

Spaar je dat mooie feestoutfit liever voor de grote dag? Geen nood: ook zonder foto springt jouw uitnodiging in het oog. Een sober kaartje met achthoekig motief valt op dankzij zijn bijzondere vorm en bewijst dat less ook more kan zijn!

Communie trend 5: Hang het feestbeest uit!

Een speciale dag vraagt om een speciale uitnodiging. Wil je van je communiekaartje écht een hebbeding maken? Plaats die zonnige glimlach van je kind of de details van het feest dan op een ludiek hangertje bij je kaart. Ons nieuwe model in lichtblauwe marinestijl is gemaakt voor wie van zwemmen houdt. Op ons kaartje met bewegende bol zet je aan de ene zijde de naam en aan de andere zijde een leuke foto van de ster in huis!

De eerste stap naar een onvergetelijk feest

Deze tips gelezen? Breng nu met je uitnodiging je gasten helemaal in feeststemming voor de grote dag! Personaliseer je communiekaartjes bij Tadaaz helemaal naar de smaak en stijl van je communicant. Kleine tip: kies het ontwerp van je uitnodiging samen met de andere aankleding, zoals de bedankjes en tafeldecoratie. Stijl, sfeer en gezelligheid gegarandeerd!

1 Reactie op 5 communie trends voor een perfecte uitnodiging!

  1. Iris
    17 januari 2019 at 10:29 am (2 jaar ago)

    Leuke ideeën zeg! Ook leuk voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje. De tweede kaart vind ik het mooiste, zoiets ga ik zeker ook zelf een keer doen.

    Beantwoorden

Geef hier jouw mening