Welke look kies je voor de bruidskindjes?

Als bruid en bruidegom zijn jullie ongetwijfeld de sterren van jullie huwelijk, maar de bruidskindjes zijn sterke concurrentie! Cuteness overload met die kleine meisjes en jongetjes in schattige outfits die op je trouwfeest rondhuppelen… Behalve de trouwjurk en het trouwpak is het uitzoeken van de kleding voor de bruidsmeisjes en -jonkertjes dan ook één van de hoogtepunten in de voorbereiding op jullie grote dag! Een beetje inspiratie nodig? Lees dan snel verder!

For girls only: dresscode voor bruidsmeisjes

Schattige kapsels voor bruidskindjes

Bloemen, bloemen en nog eens bloemen. De Engelse term voor bruidsmeisje is tenslotte niet voor niks  ‘flowergirl’…Door kleine bloempjes te verwerken in het haar van je bruidsmeisje heb je ongetwijfeld succes. De kleine bloempjes zijn bijna net zo schattig als het meisje zelf. Eén grote bloem op een knotje of een paar kleine bloempjes in een mooie vlecht kunnen ook natuurlijk. Ga je voor het thema boho chic? Dan is een bloemenkrans ook heel populair voor de bruidsmeisjes.

 

kledij voor de bruidskindjes haar meisjes

Bron: Pinterest

 

Outfits om van te smelten

Bruidsmeisjes zien er extra schattig uit in kleding in zachte pasteltinten. Denk maar aan roze, babyblauw of wit. Het is leuk om de kleding af te stemmen op de kleuren van je bruiloft. Een jurkje is altijd een succes! En ze bestaan in allerlei vormen, kleuren en maten, er is dus voor elk meisje wel een exemplaar te vinden. De leukste en schattigste trends onder de jurkjes van bruidskindjes zijn kant en een tutu, deze twee trends vallen makkelijk te combineren. Het is ook erg leuk als het jurkje van het bruidsmeisje matcht met jouw trouwjurk. Maar het allerbelangrijkste is dat het bruidsmeisje zich goed voelt in haar jurkje en dat ze er goed in kan spelen. Want girls will be girls…

 

kledij voor de bruidskindjes

Bron: Pinterest

 

Kleding voor de bruidskindjes – boy edition

Suit and tie

Ook onder kleding voor de bruidsjonkertjes zijn lichte tinten heel populair. De preppy look past perfect bij het thema van elk trouwfeest. Denk maar aan een strikje, bretels, een opgerolde broek en bootschoenen. Deze little big boss staat in no-time paraat om de bloemblaadjes voor het gelukkige koppel uit te strooien. En ook hier geldt, boys will be boys… Spelen en ravotten moeten dus zeker mogelijk zijn in hun bruidsjonker kleding!

 

kledij voor de bruidskindjes jongens

Bron: Pinterest

 

Perfecte foto met de bruidskindjes

Nu de bruidskindjes er met hun nieuwe bruidskleertjes op hun mooist uitzien is het perfecte moment om leuke foto’s te nemen aangebroken. Gebruik borden om een grappige boodschap op te schrijven voor een funny touch van jullie dag. Ook een leuk T-shirt met ‘ring security’ erop gedrukt is ongetwijfeld een winnaar. Vereeuwig de mooie kleding van de bruidskindjes met deze leuke en originele foto’s.

 

kledij voor de bruidskindjes foto

Bron: Pinterest

Zijn jouw eigen kids de bruidskindje op de grote dag? Dan kun je de kids op meerdere manieren betrekken bij jullie trouwdag! Denk maar aan het tekstje voor op de trouwkaart, een lief berichtje over mama en papa die gaan trouwen en niet te vergeten, de trouwfoto’s!

Krijgen de bruidskindjes ook taken op je bruiloft?

Behalve dat ze een hoge schattigheidsfactor verzorgen op jullie grote dag zijn er nog een aantal leuke taken die de bruidsmeisjes en -jonkertjes kunnen vervullen. Als jouw mooie jurk een sleep heeft kunnen ze deze vasthouden, heel erg koninklijk vinden wij! Tijdens de ceremonie kunnen ze je bruidsboeket vasthouden en onze all time favorite…. de ringen brengen!

Voor jullie zal de dag voorbij vliegen, dat is wel zeker. Maar voor kinderen kan het soms lang duren. Het is vaak de eerste keer dat ze zo’n ‘officiële’ rol mogen vervullen en dat kan heel spannend zijn natuurlijk. Zorg er voor dat de kids ook kunnen genieten van jullie dag. We hebben leuke producten waarmee de kinderen zich bijvoorbeeld aan tafel bezig kunnen houden. Een leuke placemat met potloodjes gepersonaliseerd met een leuke sticker zorgen voor uren tekenplezier! Op deze manier heb je gelijk een leuk bedankje voor jouw bruidskindjes!

Wil je meer lezen over kindjes op je bruiloft? Lees dan deze tips en jullie dag kan -ook voor de kids- niet meer stuk!

Danielle Scheilz
Danielle Scheilz

Reach for the stars, surrender to the flow of life & love to the fullest.. Een quote waar ik helemaal achter sta! Samen met mijn gezin genieten van de mooie dingen in het leven staat voor mij dan ook op nummer 1. Ik werk met veel plezier bij Tadaaz en help de klanten graag verder met hun vragen of opmerkingen zodat ze 100 % tevreden zijn met het resultaat van hun bestellingen. Want wat je Happy Moment ook is –geboorte, huwelijk of een ander feestje – alles moet perfect zijn!

Artikelen: 74

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *