Alles wat je wilt weten over bruilofttrends voor 2019!

Jij gaat trouwen in 2019, gefeliciteerd! Jullie vieren de liefde voor elkaar en dat wil je op een manier doen die echt bij jullie past. Maar deze liefde wil je natuurlijk ook in stijl vieren. Daarom hebben wij alle bruilofttrends voor 2019 verzameld, laat je inspireren …

Bruilofttrends in decoratie

Colour your day!

Wil je een rode draad tijdens je mooiste dag? Dan zit je goed in 2019, want de Pantone kleur voor dit jaar is Living Coral, een prachtige roze-rode kleur!

Ben je niet zo’n fan van rood? Geen paniek, want behalve deze koraalkleur staan de kleuren olijfgroen en poederblauw ook hoog aangeschreven in de kleuren hitlijst dit jaar. Gecombineerd met een trendy ‘touch of gold’ kan dit alleen maar een succes worden! Laat je favoriete kleur gedurende de hele dag terugkomen. Subtiel verweven in je bruidsboeket, je tafeldecoratie en je trouwkaarten bijvoorbeeld.

The personal touch

Jullie bruiloft wordt een dag om nooit te vergeten. Voor jezelf natuurlijk, maar ook voor familie en vrienden die deze dag met jullie zullen vieren. In 2019 geeft het bruidspaar hieraan een persoonlijke touch! Personaliseren is dan ook één van de bruilofttrends voor 2019! Denk aan gepersonaliseerde tafelkaartjes, menukaarten en servetringen voor je feesttafel, mooie persoonlijke cadeaus voor de getuigen, de bruidskindjes en de ceremoniemeester. En natuurlijk een persoonlijk bedankje om alle gasten in het zonnetje te zetten aan het eind van een geweldige dag! Blijf met je decoratie in dezelfde stijl als je trouwkaarten voor een prachtig geheel.

 

Picture perfect

Natuurlijk wil je dat er veel happy foto’s gemaakt worden gedurende jullie trouwdag. Behalve de officiële trouwfoto’s is het leuk om ongedwongen foto’s van jullie gasten te verzamelen. Een photobooth levert altijd geweldige foto’s op. Of ga jij voor een videohokje waarin de gasten een persoonlijke boodschap kunnen inspreken of inzingen…? Hoe je het ook inkleedt, verzamel veel herinneringen zodat je nog lang kunt nagenieten met vrienden en familie!

 

 

Food & drinks

Lekker eten en drinken is een belangrijk onderdeel van jullie dag. Kies vooral wat je zelf lekker vindt!  Maar, omdat we nu eenmaal met bruilofttrends bezig zijn, willen we je ook de trends op dit gebied niet onthouden. Het jaar 2019 staat in het teken van samen genieten, zo ook aan tafel! Mooi gedekte eettafels waaraan je samen gezellig kunt tafelen en lekker eten. De tafeldecoratie is eerder rustig en subtiel. Combineer de menu- en tafelkaarten met lieve kleine bloempotjes die je bovendien óók kunt personaliseren!

 

  

 

 

Tip: Check voor nog meer inspiratie onze Pinterest borden!

Bruilofttrends trouwkaarten

Met de uitnodiging voor jullie bruiloft kun je al iets zeggen over het thema of de stijl van jullie trouwdag. Met jullie trouwkaarten licht je als het ware alvast een tipje van de sluier op… De uitnodiging maken is leuk en geeft al vorm aan de indeling van jullie grote dag. We geven je dan ook graag dé trouwkaarten trends voor 2019!

 

Touch of gold

Ga je voor chic? Goud is een prachtige en stijlvolle trend waarmee je alle kanten op kan. Goud kun je immers met bijna alle kleuren combineren. Trouwkaarten afgewerkt met blinkende goudfolie geven je uitnodiging letterlijk een gouden randje!

Bohemian

Met Bohemian trouwkaarten ben je ook in 2019 helemaal hip. De trendy kleur groen combineer je met wit en allerlei fleurige bloemen en veertjes. Voor een dromerige look kies je voor mooie aquarel tinten in je trouwkaart. Natuurlijk kun je de trend goud ook hier gebruiken voor een Bohemian Chic Wedding. Je ziet het, met Bohemian kun je alle kanten op!

Fotokaarten

Een trouwkaart met jullie foto of fotocollage is de perfecte uitnodiging als je gaat voor die persoonlijke touch. Die ene vakantiefoto waarop jullie stralen of misschien wel de mooiste foto’s van jullie loveshoot lenen zich perfect voor een trouwkaart met foto. Bovendien zijn fotokaarten in allerlei soorten, maten en thema’s beschikbaar. Er is voor elk thema wel een geschikte trouwkaart te vinden waarop jullie mooiste foto kan stralen.

Tip: Ligt jullie voorgenomen huwelijk wat verder in de toekomst? Verstuur dan Save the Date kaarten zodat iedereen deze dag vrij kan houden in de agenda.

Say YES to the dress!

Last but not least… The weddingdress! Van alle to-do’s staat het kiezen van de trouwjurk bij de meeste bruidjes hoog op de lijst! En laten we eerlijk zijn… één van de allerleukste dingen is toch echt die trouwjurk kiezen! Eindeloos jurken passen uit de nieuwste collectie trouwjurken en alvast dromen over dat ene speciale moment waarop jouw liefste je voor het eerst ziet in die droomjurk…

Trouwjurkentrends voor 2019

– De T-shirt sleeves tops, oftewel trouwjurken met T-shirt mouwen. Laat je verrassen want ze zien er echt geweldig uit!

– De extra diepe V-halslijn. De V-hals was al trendy, maar in 2019 is V-hals extra diep. Dus houd je van gedurfd? Dan zit je goed met deze sexy trouwjurkentrend.

Bohemian chic. Goed nieuws, deze trend zet ook in de jurkentrends door! En het wordt nog comfortabeler in 2019! Dus combineer erop los met bloemen, veertjes en kant.

Royal wedding dresses, helemaal geïnspireerd op de jurken van Meghan Markle. Voor de prinsessen onder ons…

 

Met jullie trouwdatum als hoogtepunt wordt 2019 hoe dan ook een bijzonder jaar! We hopen je met onze bruilofttrends een beetje geïnspireerd te hebben. Geniet van alle voorbereiding komend jaar! Wil je niets vergeten? Download dan zeker onze checklist!

 

Danielle Scheilz
Danielle Scheilz

Reach for the stars, surrender to the flow of life & love to the fullest.. Een quote waar ik helemaal achter sta! Samen met mijn gezin genieten van de mooie dingen in het leven staat voor mij dan ook op nummer 1. Ik werk met veel plezier bij Tadaaz en help de klanten graag verder met hun vragen of opmerkingen zodat ze 100 % tevreden zijn met het resultaat van hun bestellingen. Want wat je Happy Moment ook is –geboorte, huwelijk of een ander feestje – alles moet perfect zijn!

Artikelen: 74

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *