Vrijgezellenfeest organiseren? 5 leuke ideeën!

Je bent al maanden bezig met het plannen van je grote dag! En die nadert nu met rasse schreden…. Je beste vriendin, je zus of je nichtje is ook al een tijdje bezig iets te plannen, namelijk jouw vrijgezellenfeest! Want natuurlijk mag je nog even ‘genieten’ van het vrijgezelle leven! Wij hebben 5 leuke ideeën verzameld voor een ultiem vrijgezellenfeest. Dus deel onze tips zeker met je vriendinnen voor een beetje inspiratie.

#1 Roadtrip to happiness

Jullie zijn dol op samen stappen, lachen, een drankje doen en natuurlijk ook shoppen. Waarom niet al deze ‘hobby’s’ verzamelen en in 1 weekend over de top gaan tijdens een leuke roadtrip! Denk maar aan een coole citytrip, een strandhuisje huren of samen glampen in een luxe tent. De keuze is reuze; een vrijgezellenfeest waarbij jullie genieten van de vriendschap, mijmeren over vervlogen tijden en natuurlijk ook plannen maken voor de toekomst! Want wie weet wordt jullie weekend wel een jaarlijks terugkerende traditie…

#2 Relaxed het huwelijk in

De bride-to-be heeft ongetwijfeld wat stressvolle weken of maanden achter de rug. Het plannen van een bruiloft gaat tenslotte niet in de koude kleren zitten. We know all about it…. Als je met een echte stressbruid te maken hebt is een relaxed vrijgezellenfeest een goed idee: een spa-at-home, een spa-dagje op locatie of misschien wel een heel weekend samen ontspannen in een resort. Belangrijkste ingrediënten: ontspannen en genieten!

#3 Vrijgezellenfeest in je pyjama

Heel ouderwets maar o zo fijn… een pyjamafeestje met al je vriendinnen! Drink zoveel wijntjes en eet zoveel chocola, snoep of chips tot je er misselijk van wordt. Leg de hele woonkamer vol met matrassen en kijk oneindig veel foute films. Een leuke quiz is ook altijd een aanrader op een vrijgezellenfeestje. Want kennen jullie elkaar echt zo goed als je denkt: doen, durven of de waarheid…

#4 Actief vrijgezellenfeest

Toegegeven, niet iedereen is even actief… Maar behalve raften, abseilen, kitesurfen of parachutespringen kun je ook een iets rustigere activiteit gaan doen. Een workshop koken of parfum maken zijn wat brave voorbeelden van een actief vrijgezellenfeest. Iets te braaf voor jullie? Ga dan striptease- of paaldansen of neem burlesque danslessen! Succes verzekerd dames, ennuh… vergeet jullie lessen niet in de praktijk te brengen 😉

#5 Het vrijgezellenfeest met leuke opdrachten

Deze variant willen we graag in ere houden: het vrijgezellenfeest waarbij de bruid allerlei hilarische opdrachten uit moet voeren tijdens een avondje stappen, uiteraard in een passend outfit. De bruid moet geld ‘verdienen’ door spullen te verkopen, ze ‘versiert’ drankjes in de kroeg of zingt haar euro’s bij elkaar met foute hits van weleer. Hilariteit alom! Vergeet geen filmpjes te maken, want dit is echt leuk voor later! De bride-to-be moet natuurlijk wel van een beetje aandacht houden, anders doe je haar hiermee geen plezier en is de pret al snel te zoeken.

We horen jullie denken, wanneer komt die stripper nu tevoorschijn? Tja, die kun je eigenlijk in elke vrijgezellenfeest wel een leuk moment geven toch? Dat wordt een top vrijgezellenfeestje dames, enjoy!

 

Danielle Scheilz
Danielle Scheilz

Reach for the stars, surrender to the flow of life & love to the fullest.. Een quote waar ik helemaal achter sta! Samen met mijn gezin genieten van de mooie dingen in het leven staat voor mij dan ook op nummer 1. Ik werk met veel plezier bij Tadaaz en help de klanten graag verder met hun vragen of opmerkingen zodat ze 100 % tevreden zijn met het resultaat van hun bestellingen. Want wat je Happy Moment ook is –geboorte, huwelijk of een ander feestje – alles moet perfect zijn!

Artikelen: 74

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *