Abraham & Sarah, de mijlpaal van 50 verjaardagen bereikt !

 

Vector Illustration for Special Birthdays Anniversaries and Occasions. Great for t-shirt or cards.

Een halve eeuw, 5 decennia, 50 lentes, 600 maanden oftewel 50 jaar. En feit is dat 50 jaar worden een mijlpaal is. Dat moet natuurlijk gevierd worden ! Hoe ? Dat hangt helemaal af van de jarige Abraham of Sarah…  Wij van Tadaaz vonden het in ieder geval de moeite om een aantal leuke tips op een rijtje te zetten.

Themafeestje

Laat de jarige zich graag verrassen?  Ga dan voor een surpise party, eventueel met een bepaalde kleur of kledingstijl als thema. Hebben we te maken met een sportieve Abraham of Sarah? Een fiets- of wandeltocht met onderweg de nodige versnaperingen kan ook heel leuk zijn. Dan hebben we nog de hobbykoks onder ons, dan is er maar 1 feestje denkbaar : een kook workshop met een professionele kok bij de jarige thuis of op locatie. Want welk feestje het ook wordt, het moet passen bij het feestnummer van die dag. We willen tenslotte een stralend middelpunt van de belangstelling !

Decoratie

Het begint met een mooie passende uitnodiging. Uiteraard is deze afhankelijk van het thema van het feestje. Op Tadaaz.nl vind je alvast een heleboel inspiratie. Neem je snel een kijkje ? Dan gaan we verder met (helium)ballonnen, confetti, slingers en vergeet ook de servetten en andere tafelaankleding niet. Natuurlijk mag de pop niet ontbreken. Zet hem in de voortuin of aan de voordeur van de jarige. In ieder geval op een plek waar Abraham of Sarah goed zichtbaar is voor het grote publiek.

Muziek & ander leuks…

Als je op een vaste locatie feest, dan mag muziek natuurlijk niet ontbreken. Je kunt gaan voor een  dj of zelf de muziek verzorgen. Mogelijkheden genoeg hoor. Als de playlist maar voldoet aan de smaak van de 50-jarige. Kies bijvoorbeeld voor muziek uit de jeugdjaren, zo zal de stemming er in ieder geval goed inkomen! Behalve muziek mag er natuurlijk ook tijd genomen worden voor wat leuke anekdotes uit het leven van Abraham of Sarah. Verzamel wat typische uitspraken, gewoontes en eventueel kleding en maak er een leuk toneelstukje of liedje van. Succes verzekerd!

blogabrahamsarah

Foto’s en filmpjes

Vergeet het feest niet vast te leggen ! Leuk om kiekjes te delen op social media, maar natuurlijk ook om na te kunnen genieten van het geslaagde feestje.

Bedankjes

De gasten gaan sowieso tevreden en voldaan naar huis, maak het afscheid nog specialer met een passend bedankje in dezelfde stijl als de uitnodiging. Plaats er een mooie persoonlijke tekst op en ze zullen nog vaak aan dit geslaagde feestje terugdenken.

We weten het, een feestje organiseren is geen makkie. Maar bestaat er iets leukers ? En als je alles goed hebt voorbereid kan het eigenlijk niet mis gaan. Nu rest jullie nog maar 1 ding : genieten van deze speciale verjaardag !

collage abrahamsarahdef.50 ballon

Danielle Scheilz
Danielle Scheilz

Reach for the stars, surrender to the flow of life & love to the fullest.. Een quote waar ik helemaal achter sta! Samen met mijn gezin genieten van de mooie dingen in het leven staat voor mij dan ook op nummer 1. Ik werk met veel plezier bij Tadaaz en help de klanten graag verder met hun vragen of opmerkingen zodat ze 100 % tevreden zijn met het resultaat van hun bestellingen. Want wat je Happy Moment ook is –geboorte, huwelijk of een ander feestje – alles moet perfect zijn!

Artikelen: 74

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *