5 tips voor een creatieve zwangerschapsaankondiging

Na enkele weken stilte in het begin van je zwangerschap, is het nu tijd om het goede nieuws van de daken te schreeuwen! Er is een kindje op komst en je zwangerschapsaankondiging mag best bijzonder zijn. Zo’n moment beleef je immers maar één of een paar keer in je leven! We geven je dan ook graag enkele leuke ideetjes om dit fantastisch nieuws op een originele manier te brengen!

Trotse broer en/of zus

Grote broer of zus worden, een prachtig moment voor elk kindje! Ze nemen hun rol al snel heel serieus, leven zich helemaal in en zijn dan ook supertrots dat zij het goede nieuws mogen aankondigen! Het ligt voor de hand dat de rest van de familie zal smelten bij zo’n mooie aankondiging!

De hond kondigt het grote nieuws aan

Als je gezin al bestaat uit jullie als koppel en een trouwe viervoeter, dan is die uiteraard ideaal om jullie gezinsuitbreiding aan te kondigen! De hond maakt immers volwaardig deel uit van jullie gezin en de baby wordt als het ware een broer of zus voor jullie huisdier.

zwangerschapsaankondiging hond
honden zwangerschapsaankondiging

Zwangerschapsaankondiging in krijtmotief

Even een verbaasde blik, maar al snel zal de boodschap duidelijk zijn! Een eenvoudige, maar ook heel originele manier om je zwangerschap aan te kondigen!

zwangerschapsaankondiging in krijtbord
Gratis geboortechecklist

Surprise! Je wordt papa!

Je bent zwanger en weet het net… maar de papa nog niet! Wat een bijzonder moment! Je wil het fantastisch nieuws natuurlijk zo snel mogelijk met hem delen… maar het mag ook meteen een leuke verrassing zijn! De zwangerschapstest op een originele manier verpakken of een geheime boodschap verbergen op een onverwachte plek, aan jou de keuze! Zorg in ieder geval dat er iemand klaarstaat om dit bijzondere moment vast te leggen, want zijn reactie zal echt onvergetelijk zijn!

Je wordt papa!
b3edc844947630fb209ae6f15a650fd1

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden

Wees nu eerlijk, als je onderstaande voorbeeldjes ziet, weet je meteen waar dit over gaat. Een origineel beeld met een wow-factor! Jullie verwachten een kleintje en met deze creatieve zwangerschapsaankondiging zal je niets dan enthousiaste reacties krijgen!

Een creatieve zwangerschapsaankondiging

Check ook alvast onze hippe geboortekaartjes en originele geboortekaartjes.  Leuk om alvast een proefdrukje te bestellen zodat je al kunt wennen aan het idee en makkelijk omdat je op het moment dat jullie baby is geboren alleen nog de laatste gegevens moet aanpassen.

 

Els Vanhooren
Els Vanhooren

Als mama van twee zoontjes, hou ik ervan om Happy Moments extra bijzonder te maken. 'Celebrate the little things' daar draait het om! Ideetjes voor geboortekaartjes, doopsuikerdoosjes, kinderfeestjes, kerst... daar ben ik voortdurend graag mee bezig! Als Tadaaz fan van het eerste uur deel ik graag mijn inspiratie en ideetjes!

Artikelen: 180

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *