Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


Populaire categorieën.

Gepersonaliseerde kerstballen om je boom te laten schitteren

Ben je klaar om je kerstboom wat extra originaliteit te geven? Onze gepersonaliseerde kerstballen van plexi geven je kerstlook een echte persoonlijke touch. Doordat het plastic kerstballen zijn, kun je er goed doorheen kijken. De doorzichtige kerstballen laten zich bovendien mooi opvullen met wat nepsneeuw, glitters of droogbloemetjes. 

Wil je kerstballen maken voor jezelf of doe je ze liever cadeau aan iemand? Ook het tweede is mogelijk, ze zitten namelijk in een mooi kartonnen doosje. Perfect om te geven, maar ook om de ballen in te bewaren! 

 

Kerstballen met naam

Pak uit door je ballen te laten bedrukken met een naam of een originele tekst. Denk aan de namen van je kinderen of huisdieren. Zo is heel het gezin present in het groen van de boom. Ook leuk om te hangen tussen de lampen boven de eettafel of vlakbij de ramen. Dit geeft meteen sfeer als je naar buiten kijkt en is voor de kindjes ook heel leuk om te zien. 

Wil je kerstballen cadeau doen, dan scoor je ook met een kerstbal met naam. Zo verras je oma gegarandeerd met de namen van de kleinkinderen, eventueel ook met foto. 

Je kan ook leuke kerstballen bedrukken met je warmste wensen voor de wereld, of bijvoorbeeld mooie quotes of gedachtes die je graag wil delen met iedereen die bij jullie over de vloer komt. 

 

Kerstballen met foto 

Natuurlijk kun je je plexi kerstballen ook opvrolijken met je leukste foto’s. Denk aan de kiekjes die jullie dit jaar maakten tijdens ontspannen dagjes weg of vakanties. Of misschien maak je wel je mooiste kerstballen set ooit met de mooiste foto’s van landschappen of van jullie hond. Of misschien tover je je kerstboom wel om in een dierentuin met de mooiste foto’s toen jullie die ene dierentuin bezochten! Doordat de ballen er verder hetzelfde uitzien, creëer je toch uniformiteit in je boom. Dan stoort het zeker niet dat er een kerstbal met foto meer of minder hangt! 

Wil je kerstballen met foto cadeau doen? Denk dan eens wat de ontvanger echt gelukkig maakt. Is hij of zij helemaal weg van de auto, de hond of een heel typische hobby? Dan is dit het moment om daarmee uit te pakken. Met zulke persoonlijke kerstballen laat je bovendien merken dat je de ontvanger echt goed kent. De bedrukte kerstballen zullen nog jaren van zolder gehaald worden! 

Heb je te maken met een trotse zelfstandige? Laat dan kerstballen met logo bedrukken! Zo laat je het bedrijf nog eens schitteren in de transparante kerstballen, op een erg originele manier. Dat zal de trotse ondernemer ongetwijfeld erg leuk vinden! Bovendien is die vorm van kerstdecoratie ook perfect om het kantoor of bedrijfsgebouw mee op te vrolijken. Tip: zorg wel dat je er genoeg hebt om een boom mee te vullen, dat zal het mooiste effect geven! 

 

Kerstbal met boodschap

Heb jij deze kerst een belangrijke vraag aan iemand? Wil je de komst van jullie kleintje aankondigen, of de peter of meter vragen van je ongeboren kindje? Of misschien trouwen jullie het komende jaar maar wil je nog bruidsmeisjes of getuigen vragen! Dan is een gepersonaliseerde kerstbal perfect om mee uit te pakken. Zeker leuk tijdens een cadeautjes ronde. Ze verwachten dan al een cadeautje, maar kunnen niet voorspellen dat er zo’n leuke vraag zit bij het geschenkje! 

 

Kerstbal personaliseren met goudfolie

Wil je je zelf ontworpen kerstballen echt laten schitteren? Kies dan voor de variant met goudfolie! Je kunt zelf kiezen welke tekst je precies in goudfolie wil laten afdrukken. De blinkende folie valt nog meer op in de transparante ballen, waardoor je bezoek ongetwijfeld zijn oog zal laten vallen op de mooie boodschap of tekst in de boom. 

Populaire categorieën.