Geen idee welke uitnodiging te kiezen voor je 50ste verjaardag?

Vier je binnenkort je vijftigste verjaardag en ben je volop plannen aan het maken voor een knallend feest? Of hou je het liever sober met een intiem diner voor familie en goede vrienden? In beide gevallen heb je een uitnodiging nodig die past bij de manier waarop je deze mijlpaal viert. Geen idee welke kant je uit wil? Laat je door ons inspireren!

Voor de vijftigjarige bourgondiër

Hou je van lekker eten en drinken, en nodig je iedereen uit om mee te genieten van een heerlijk avondje uit in een toprestaurant? Maak dat alvast duidelijk op de uitnodiging voor je vijftigste verjaardagsfeest met deze ludieke kaart in de vorm van een wijnfles. Zo herinner je je vrienden er nog eens aan wat voor een levensgenieter je bent. Iets gestileerder is dit kaartje dat lijkt op een kroonkruk, en dat je eveneens kunt personaliseren met vooraan je naam erop en achteraan de datum van het feest en een begeleidend tekstje.

 

Vier je je vijftigste verjaardag met een feestelijke drink? Laat je genodigden dan weten dat ze welkom zijn om samen met jou het glas te heffen op je verjaardag, met een stijlvolle uitnodiging.

50ste verjaardag uitnodiging

50ste verjaardag uitnodiging vijftig

Foto’s op je uitnodiging voor je 50ste  verjaardag: van vroeger tot nu

Je uitnodiging persoonlijker maken? Dat doe je door met foto’s te werken. Foto’s van vroeger tot nu zijn een eyecatcher op je uitnodigingskaart én leveren boeiende gespreksstof op tijdens het feest. Denk aan oude vakantiefoto’s van toen je als prille twintiger ging kamperen in de Provence of skiën in de Alpen. Of ga nóg verder in de tijd en kies een foto uit van jezelf als kleuter – het liefst bij een grote verjaardagstaart of met een cadeau in je handen, natuurlijk! Maak het contrast compleet door er een recente foto naast te zetten.

 

50ste verjaardag Michelle Obama 2014 2015

50ste verjaardag uitnodiging vijftig jaar

Verjaardagsuitnodiging in stijl

Hou je van eenvoud en zoek je een neutrale, maar toch stijlvolle uitnodigingskaart? Ook daarin heb je allerlei mogelijkheden. Van een kaart met trendy afbeelding en mooi kleurcontrast tot een simpele zwarte achtergrond met een geslaagde polaroidfoto op de voorkant: beide kaarten zijn mooi in al hun eenvoud en zonder tierlantijntjes. Nog een klassieker is het drieluik: een uitnodiging die je open vouwt en zo op de kast zet, met het getal 50 prominent op de voorkant. Zo ben je er zeker van dat jouw 50ste verjaardag niet onopgemerkt voorbij gaat. Nu nog een topper maken van dat feestje, en iedereen zal het zich nog lang herinneren!

Standaard afbeelding
Vanessa Verhelst

I love life... ! Adrenaline drijft me voort, in alles wat ik doe: zowel in mijn fantastische job bij Tadaaz als in ons heerlijk uitgebreid gezin met 6 dochters! Genieten van alle kids en vrienden, lekker eten en een glaasje, een heerlijk boek, ski of zon, dansen en sporten, shoppen en ( laten) verwennen…Tadaaz is voor mij dé perfecte stijlvolle shop om alle great moments in ons leven ( mee) te delen!

Artikelen: 109

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.