Eerste hulp bij uitnodiging 50 jaar verjaardag kiezen.

Vier je binnenkort je vijftigste verjaardag en ben je volop plannen aan het maken voor een knallend feest? Of hou je het liever sober met een intiem diner voor familie en goede vrienden? Groot feest of niet, in beide gevallen heb je een uitnodiging nodig die past bij de manier waarop je deze mijlpaal viert. Geen idee welke kant je uit wil? Laat je door ons inspireren!

Grappige uitnodiging 50 jaar.

Hoe ouder hoe wijzer? Ik dacht het niet. Laat familie en vrienden zien hoe jong (van geest) je nog bent met een grappige verjaardag uitnodiging voor je 50e verjaardag. 

Hou je van lekker eten en drinken, en nodig je iedereen uit om mee te genieten van een heerlijk avondje uit in een toprestaurant? Of sta je zelf achter het fornuis? Maak dat alvast duidelijk op de uitnodiging voor je vijftigste verjaardagsfeest met deze ludieke kaart in de vorm van een wijnfles. Zo herinner je je vrienden er nog eens aan wat voor een levensgenieter je bent. En hoe ouder de fles wijn, hoe beter toch?

50 jaar uitnodiging met een luxueuze afwerking.

Wil je een uitnodiging maken voor je 50 jaar en mag het vanaf nu allemaal wat luxueuzer? Ga dan voor een stijlvolle uitnodiging met goudfolie of een originele vorm. Eens je Abraham of Sarah gezien hebt, mag het wel eens een chique feestje zijn niet?

Een uitnodiging met goudfolie straalt klasse uit. Perfect voor een chique verjaardagsdiner of een feestje met dresscode ‘a touch of gold’. 

Een kaart gevonden die je leuk vindt, maar niet helemaal perfect voor een 50ste verjaardag? Geen probleem, in onze editor pas je eenvoudig alle tekst en foto’s aan. Op onderstaande drieluik kaart met goudfolie staat bijvoorbeeld pensioen vermeld, maar zo oud ben jij natuurlijk nog niet. In de editor vervang je het woord pensioen eenvoudig door een tekst naar keuze of laat je het gewoon weg. 

Een originele vorm voor een origineel feestje? Dat kan bijvoorbeeld met deze ronde uitnodiging met verschillende kaartjes die je op elkaar stapelt.

Drieluik uitnodiging met foto en goudfolie
Luxe uitnodiging verjaardag met abstracte vormen en goudfolie
Originele uitnodiging rond met tranparant papier

Foto’s op je uitnodiging voor je 50ste  verjaardag: van vroeger tot nu.

Je uitnodiging persoonlijker maken? Dat doe je door met foto’s te werken. Foto’s van vroeger tot nu zijn een eyecatcher op je uitnodigingskaart én leveren boeiende gespreksstof op tijdens het feest. Denk aan oude vakantiefoto’s van toen je als prille twintiger ging kamperen in de Provence of skiën in de Alpen. Of ga nóg verder in de tijd en kies een foto uit van jezelf als kleuter – het liefst bij een grote verjaardagstaart of met een cadeau in je handen, natuurlijk! Maak het contrast compleet door er een recente foto naast te zetten.

50ste verjaardag Michelle Obama 2014 2015
50ste verjaardag uitnodiging vijftig jaar
Vanessa Verhelst
Vanessa Verhelst

I love life... ! Adrenaline drijft me voort, in alles wat ik doe: zowel in mijn fantastische job bij Tadaaz als in ons heerlijk uitgebreid gezin met 6 dochters! Genieten van alle kids en vrienden, lekker eten en een glaasje, een heerlijk boek, ski of zon, dansen en sporten, shoppen en ( laten) verwennen…Tadaaz is voor mij dé perfecte stijlvolle shop om alle great moments in ons leven ( mee) te delen!

Artikelen: 120

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *