Je huwelijksjubileum aankondigen? Kies een gouden uitnodiging!

Wees gerust: die ‘gouden’ uitnodiging hoef je niet letterlijk te nemen – al is het wél een leuk idee om voor een kaartje met gouddetail te gaan. Nee, we bedoelen vooral dat je, welk huwelijksjubileum je ook viert, nooit genoegen moet nemen met de eerste de beste uitnodiging. Ga voor goud! Wij helpen je alvast een eindje op weg.

 

huwelijksjubileum aankondigen uitnodiging 50 jaar getrouwd

(W)élk huwelijksjubileum vier je?

Je huwelijksverjaardag laat je maar beter niet onopgemerkt voorbijgaan. Al vier je hem maar met zijn tweetjes, jullie trouwdag blijft een herinnering die je elk jaar opnieuw mag (en misschien zelfs móét) koesteren. Zijn jullie dit jaar vijfentwintig, dertig, veertig of vijftig jaar getrouwd? Dat vraagt om een feest! Met of zonder toeters en bellen, dat bepaal je natuurlijk zelf.

Uitnodigingen voor je huwelijksjubileum

huwelijksjubileum aankondigen uitnodiging 50 jaar

En bij een feest horen uiteraard uitnodigingen. Maak ze zo persoonlijk mogelijk en hou rekening met de aard en stijl van je feest:

  • Geven jullie als jong koppel een dansfeest waarin de muziek centraal staat? Dan is deze nostalgische muziekcassette-uitnodiging precies wat jullie nodig hebben.
  • Voor een vijftigjarig huwelijksjubileum hoeft het misschien niet zo uitbundig. Ga voor rustgevende kleuren en een trio van mooie foto’s op de uitnodiging.
  • Heb je een leuke foto van je trouwdag of misschien zelfs nog daarvoor? Dan is een uitnodiging met ruimte voor 2 foto’s de ideale keuze om de link te leggen tussen vroeger en nu. Je bent misschien iets minder jong, maar de liefde is des te groter. Deze uitnodiging is altijd geslaagd, zeker als je eerste beelden samen nog in zwart-wit zijn!

huwelijksjubileum aankondigen uitnodiging

Waar vieren jullie feest?

Elk huwelijksjubileum vraagt om een eigen invulling. Koppels die al tientallen jaren getrouwd zijn en kinderen en misschien ook kleinkinderen hebben, kiezen weleens voor een weekendje weg met hele familie. Je kan uiteraard ook een ‘traditioneel feest houden, maar dan op een aparte locatie. Hou je feest bijvoorbeeld op een boot, met een beetje geluk met het weer is het een fantastische ervaring. Je kan ook de culturele toer op met een feest in een historische omgeving zoals een oude brouwerij, een kasteel of in een museum. Niets houd je tegen om jezelf elk jaar uit te dagen een nog leuker feest te organiseren!

Origineel uit de hoek komen, kan trouwens nog op allerlei andere manieren. Een themafeest geven of de trouwbeloften hernieuwen? Daarmee verras je je gasten pas écht!

Geef hier jouw mening