Geboortekaartje kiezen? Over smaak valt niet te twisten …

 

Als het over geuren, kleuren en smaken gaat, heeft iedereen een mening – echt iédereen! Ben je er net een beetje uit welk geboortekaartje je gaat kiezen en vraag je nog even (ter bevestiging) de mening aan je moeder, zus, tante of vriendin? Niet doen! Als ze bedenkelijk kijken naar je keuze, ga je misschien weer twijfelen … Terwijl je de knoop net had doorgehakt. 

geboortekaartje kiezen

Geboortekaartje kiezen: eindeloos veel opties

Het zou makkelijk zijn als de mogelijkheden niet zo uitgebreid waren. Maar dan zou bijna iedere baby hetzelfde geboortekaartje krijgen, en dat zou ook maar saai zijn. Prijs jezelf dus gelukkig met het uitgebreide aanbod en ga op zoek naar dat ene perfecte geboortekaartje voor jouw spruit. 

Schattige kaartjes, stoere kaartjes,  retrokaartjes, fotokaartjes, drieluikjes, kaartjes met bijzondere vormen, … Toegegeven, het aanbod is behoorlijk overweldigend. Zie je door de bomen het bos niet meer? Geen nood, onze tips maken het kiezen een stuk gemakkelijker. Zie je door de bomen het bos niet meer? Geen nood, onze tips maken het kiezen een stuk gemakkelijker.

Zit jouw perfecte geboortekaartje erbij?

geboortekaartje kiezen

 

Maar laat je vooral niet van de wijs brengen. Het maakt niet uit of anderen het kaartje al dan niet mooi vinden, zolang het maar jullie eigen keuze is. Want over smaak valt niet te twisten!   

 

Mijn persoonlijke favorietjes:

geboortekaartje kiezen 
  

Geef hier jouw mening